❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

FSR 2.0 kötü demedim fazla oyunda destek yok kaç ay oldu hep dandik oyunlara destek sunuldu şöyle bilindik hergün girdiğim warzone veya battlefield ve fortnite gibi oyunlara gelmediği sürece önem göstermediği gözümde olacak.
Kardeşim teknoloji daha çok taze adamların bu hızda buraya getirmesi bile büyük iş. Fsr 2.0 destekli oyunlarda dlss gibi performans veriyor 101fps den 165fps lere çıkıyor. Görüntü de çamurlaşma veya yırtılma olmadan. AMD oyunculara değer veren bir firma yakın zamanda bir çok oyuna fsr desteği gelecektir merak etme. Kartları eleştirirken bana göre güç ve performans daha öncelikli. Çünkü yazılım teknolojileri illa ki güncellemeler ile yapılıp iyileştirilebilir şeyler.

Kardeşim teknoloji daha çok taze adamların bu hızda buraya getirmesi bile büyük iş. Fsr 2.0 destekli oyunlarda dlss gibi performans veriyor 101fps den 165fps lere çıkıyor. Görüntü de çamurlaşma veya yırtılma olmadan. AMD oyunculara değer veren bir firma yakın zamanda bir çok oyuna fsr desteği gelecektir merak etme. Kartları eleştirirken bana göre güç ve performans daha öncelikli. Çünkü yazılım teknolojileri illa ki güncellemeler ile yapılıp iyileştirilebilir şeyler.
knk RX 500 serisinden beri bir iyileşme göremedim ve GTX 750ti bile günümüzde güncelleme alırken beta da olsa bundan 1 sene önce amd R7 - R9 güncellemesini kesti attı hala o duruma şaşkınlıkla bakıyorum ve kızıyorum.

knk RX 500 serisinden beri bir iyileşme göremedim ve GTX 750ti bile günümüzde güncelleme alırken bundan 1 sene önce amd R7 - R9 güncellemesini kesti attı hala o duruma şaşkınlıkla bakıyorum ve kızıyorum.
Rx500 serisinden beri bir iyileştirme görmediysen o gözünle alakalı bir sıkıntı kardeşim 😂

Boşuna uğraşıyorsunuz :D

Rx500 serisinden beri bir iyileştirme görmediysen o gözünle alakalı bir sıkıntı kardeşim 😂
wattman hatası o yüzden mi alıyorum RX 6600 de?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşuna uğraşıyorsunuz :D
Boşuna uğraşmıyorsunuz bir şeylerin iyi yönünü göstermeye çalışıyorsunuz ama kötü yanlarını söyleyip ve daha ağır bastığı için anlatmaya çalışıyorum. Stabil yazılımı tam 4 senedir yapamadılar daha ne dememi bekliyorsunuz? Kararlı güncelleme geliyor oyunda 400FPS alıyorum FPS düşmesi yok ama oyun takılıyor sizce de garip bir şey değil mi?

Boşuna uğraşmıyorsunuz bir şeylerin iyi yönünü göstermeye çalışıyorsunuz ama kötü yanlarını söyleyip ve daha ağır bastığı için anlatmaya çalışıyorum.
Wattman hatasıni 6000 serisinde alman büyük şans. Ayrıca bu hatayı driver güncelleyerek veya silip tekrar yükleyerek giderebiliyorsun. Ufak şeylere takılıp büyük resmi göremiyorsun.

RAM' in hatalıysa bile wattman alırsın kanka
Aynen öyle

RAM' in hatalıysa bile wattman alırsın kanka veya gir oyuna şalteri kapat psu nun sonra aç sistemi wattman yediğini göreceksin. Wattman ne bilmiyosun ki
RAM mi hocam ram de arıza olsa ben wattman hatası değil mavi ekran crash yemem lazım ayrıca memtest86 da sorunsuz geçti tam 3 saat yaptım üst üste hiç bir hata çıkmadı.

Boşuna uğraşmıyorsunuz bir şeylerin iyi yönünü göstermeye çalışıyorsunuz ama kötü yanlarını söyleyip ve daha ağır bastığı için anlatmaya çalışıyorum. Stabil yazılımı tam 4 senedir yapamadılar daha ne dememi bekliyorsunuz? Kararlı güncelleme geliyor oyunda 400FPS alıyorum FPS düşmesi yok ama oyun takılıyor sizce de garip bir şey değil mi?
Ben sizle Oğuzhan gibi uğraşmamam valla. 6600 XT var pazartesi iade edip 6750 veya 6800 XT ile yoluma devam edeceğim yazılım işleriyle pek aram yok

RAM mi hocam ram de arıza olsa ben wattman hatası değil mavi ekran crash yemem lazım ayrıca memtest86 da sorunsuz geçti tam 3 saat yaptım üst üste hiç bir hata çıkmadı.
Mavi ekran yersen de wattman yersin. GPU kaynaklı olmasa bile. Aynı sistem nvidia içinde geçerli. Sadece nvidia' da bildirim yok. Yani yesen haberin olmuyo

Wattman hatasıni 6000 serisinde alman büyük şans. Ayrıca bu hatayı driver güncelleyerek veya silip tekrar yükleyerek giderebiliyorsun. Ufak şeylere takılıp büyük resmi göremiyorsun.

Aynen öyle
Küçük hata değil büyük hatalar bunlar. Test edip öyle sunacaklar bu sürücüleri boşuna üstüne kararlı sürücü yazmıyorlar!

Knk dediğin şeyleri ben hiçbir şekilde yaşamıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Bu senin sisteminin de ki genel uyum ile de alakalı olabiliyor. Güncelleme ile FPS düşmüyor. Oyun içi güncelleme ile düşebiliyor oda oyun kaynaklı bir durum. Dediğin gibi iyi yönlerini gösteriyoruz kötü yanlarını da söylüyoruz. Ama senin dediğinin aksine iyi yönleri kötü yönlerinden çok daha baskın. 6000 serisi AMD için devrim denilebilir bu bir başlangıç benim için. Eskiden AMD nin elinde imkan yoktu, artık imkanı olduğu için masaya yumruğunu vuruyor.

Mavi ekran yersen de wattman yersin. GPU kaynaklı olmasa bile. Aynı sistem nvidia içinde geçerli. Sadece nvidia' da bildirim yok. Yani yesen haberin olmuyo
tamam işte yemiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,263
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri