Yurt dışı Alişverişi İade Nasıl Yapılır?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
beyler aliexpressten ürün aldım bozuk, kırık gelirse dispute açıp iade yapabilirim ancak ptt karo ile geri mi gönderiyoruz burdan orya göndermek çok para tutar o nasıl oluyor?

Geri göndermenize gerek kalmayabilir. Bozuk çıkarsa iade talebi oluşturup paranızı alırsınız büyük ihtimalle. Ürün de sizde kalır. Ama fotoğraf talep ederler.

beyler aliexpressten ürün aldım bozuk, kırık gelirse dispute açıp iade yapabilirim ancak ptt karo ile geri mi gönderiyoruz burdan orya göndermek çok para tutar o nasıl oluyor?
Bence gönderilse bile 2-3 ay beklemen gerekebilir

Geri göndermenize gerek kalmayabilir. Bozuk çıkarsa iade talebi oluşturup paranızı alırsınız büyük ihtimalle. Ürün de sizde kalır. Ama fotoğraf talep ederler.
oha gerçekten mi :) açarken video çekeceğim bozuk gelirse geri göndereceğim ama ürün bende mi kalıyor

oha gerçekten mi :) açarken video çekeceğim bozuk gelirse geri göndereceğim ama ürün bende mi kalıyor
Yıllardır kullanılan taktiktir bu. Ürünü alıp bozuk çıktı diye para iadesi yapanlar oluyor. Ama kanıt isteyebilirler dediğim gibi.

Yıllardır kullanılan taktiktir bu. Ürünü alıp bozuk çıktı diye para iadesi yapanlar oluyor. Ama kanıt isteyebilirler dediğim gibi.
e o zaman bende bozuk çıktı diyip para iadesi alıyım öyle bir şey olurmu ya saçma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanıt gereklidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki iade yapmak istediğimde takip numarası isterlerse?

Ürün iadelerinde kargo ücreti size ait oluyor. Genelde AliExpress'teki satıcılar bunun için kanıt isteyip size yeni ürünü gönderiyor ya da para iadesi yapıyor. Bozuk ya da arızalı ürün de sizde kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri