Gaming.Gen.Tr Mağazında Hırsızlık Olayı Yaşandı! - Geçmiş Olsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
mağazada bir şey kalmamış geçmiş olsun

Twitterdan paylaşmışlar 3M TL kaybı varmış gaminggen'in çok üzücü :(

Gaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun... :confused:

Çok rahat çok profesyonel ilk işleri değil belli

Gaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun... :confused:

Bizim ofisteki alarm hakerete duyarlı 30 saniye içinde telefon çalıyor ve alarm çalıyor onay vermezsen. Eğer bundada olsa 5dakikay yakın içerde durmuşlar. 30 saniye sonra polisi arasalar en yakın devriye ekipleri adamlar mağazadan çıkmadan gelmiş olurlardı belki.

Geçmiş olsun gerçekten hayret verici bi olay bir insan neden insanların mallarını çalar ki :(

0:48 den fazlasını izliyemedim icim ürperdi o ekran kartlarını gidince :(

Bizim ofisteki alarm hakerete duyarlı 30 saniye içinde telefon çalıyor ve alarm çalıyor onay vermezsen. Eğer bundada olsa 5dakikay yakın içerde durmuşlar. 30 saniye sonra polisi arasalar en yakın devriye ekipleri adamlar mağazadan çıkmadan gelmiş olurlardı belki.
Bizde en kötü babam acacaken az kalsın arkadan bıcaklanıyormus
(Allahtan simdi bir rahmetli abımiz babam Kepenkleri acacaken sesleniyor İsmiyle. Allahtan Polis merkezlerine yakınız.)

Yazık, üzüldüm gerçekten. Ne kadar zarar yazdı kim bilir, adamların canı ne acıyordu şuan, Allah sabır ve kolaylık versin. Hırsızların çabuk yakalanacağını düşünüyorum umarım kartlar da bulunur.
Rabbim boşuna hırsızın elini kesin buyurmamış, şunlara bakınca yerine getirilmesi gereken gerçekten bu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri