Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,169
Çok geçmiş olsun :/Gaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun :/Gaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun...
O incelikte temperli camlar olsaydı normal cam gibi kırılırdı zaten dostumdükkandan çıkmaları 4 dakikadan uzun sürerdi en azından.
Çok rahat çok profesyonel ilk işleri değil belliGaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun...
Aynen. Normal cam 3 vuruşta kırıldıysa ince temperli cam 5 vuruşta kırıldı.O incelikte temperli camlar olsaydı normal cam gibi kırılırdı zaten dostum
Bizim ofisteki alarm hakerete duyarlı 30 saniye içinde telefon çalıyor ve alarm çalıyor onay vermezsen. Eğer bundada olsa 5dakikay yakın içerde durmuşlar. 30 saniye sonra polisi arasalar en yakın devriye ekipleri adamlar mağazadan çıkmadan gelmiş olurlardı belki.Gaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun...
0:48 den fazlasını izliyemedim icim ürperdi o ekran kartlarını gidinceGaming Gen Tr mağazasında 12 Haziran gecesi bu olaylar yaşanmış maalesef, bayağı bir ürünün çalındığı görülüyor. Büyük geçmiş olsun...
Şişkonun ilk isi gibi utanmasa oturup anne ben naptım diye anlicak gecmis olsun bu aradaÇok rahat çok profesyonel ilk işleri değil belli
Bizde en kötü babam acacaken az kalsın arkadan bıcaklanıyormusBizim ofisteki alarm hakerete duyarlı 30 saniye içinde telefon çalıyor ve alarm çalıyor onay vermezsen. Eğer bundada olsa 5dakikay yakın içerde durmuşlar. 30 saniye sonra polisi arasalar en yakın devriye ekipleri adamlar mağazadan çıkmadan gelmiş olurlardı belki.