- NVIDIA GeForce MX110 / Intel UHD Graphics 620 ekran kartı,
- 8, 00 GB RAM (kullanılabilir: 7,89 GB),
- Intel(r) Core i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz işlemci.
- 445GB SSD
oha ula nolmuş bu fiyatlara bayadır leptop bakmıyordum ne lacak halimizherşeyi aynı olan 512gblısını 12500 e buldum 9a falan satabilirim belki.
alacağım sistemin ekran kartını bende gtx 1650 olarak düşünüyorum ama günümüz oyunları için ideal değil.knk en son gtx 1050ti li leptopumu 5500 e sattıydım şimdi bakyorum da fiyatlara üzülüyorum piyasayı araştır aynı özellikli leptoplara bak 3 5 aşağısına yazarsın hızlı satmak için
2020 başında bu bilgisayarı 3 bine almıştım.oha ula nolmuş bu fiyatlara bayadır leptop bakmıyordum ne lacak halimiz
ben olsam satar parasıyla orta seviye bir kasa toplar ileri de de iyi kötü işimi gorecek bir 2 el leptop alırım yoksa alacağın yeni leptop eskisinden daha kötü olacakalacağım sistemin ekran kartını bende gtx 1650 olarak düşünüyorum ama günümüz oyunları için ideal değil.
9bine satabilir miyim sence?ben olsam satar parasıyla orta seviye bir kasa toplar ileri de de iyi kötü işimi gorecek bir 2 el leptop alırım yoksa alacağın yeni leptop eskisinden daha kötü olacak
özellikle laptopfiyaları dehşet-ül vahşet derecesinde maalesefoha ula nolmuş bu fiyatlara bayadır leptop bakmıyordum ne lacak halimiz
evet maalesef. Bu sistemi 7bine satmayı düşünüyorum belki satabilirim.özellikle laptopfiyaları dehşet-ül vahşet derecesinde maalesef
8000 max o bile çok zorBu sistemi uygun bir fiyattan satmaya çalışıyorum. Sizce ne kadar eder? Yeni bir oyun bilgisayarı alacağım.
- NVIDIA GeForce MX110 / Intel UHD Graphics 620 ekran kartı,
- 8, 00 GB RAM (kullanılabilir: 7,89 GB),
- Intel(r) Core i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz işlemci.
- 445GB SSD
7bin düşünüyorum ben dediğim gibi belki olabilir8000 max o bile çok zor
O fiyata gidebilir işte7bin düşünüyorum ben dediğim gibi belki olabilir
tamam teşekkürler.O fiyata gidebilir işte