32.000 TL sistem önerisi.

fernaa

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
32.000
Arkadaşlar öcelikle merhaba. 32.000 TL bütçem var. Monitör dahil olsun. 240 Hz veya 280 Hz olursa sevinirim. GTA 5, PUBG, Valorant, CS:GO, Forza Horizon 4 - 5, Ara sırada hikaye temalı oyunlar oynarım. GTA 6 çıkarsa onuda kaldırsın istiyorum. 1080p yeterli benim için. Tabi bu sisteme biraz ihanet gibi olacak ama. Rekabetçi oyunlara sıklıkla girdiğim için 240 Hz veya 280 Hz monitör istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öcelikle merhaba. 32.000 TL bütçem var. Monitör dahil olsun. 240 Hz veya 280 Hz olursa sevinirim. GTA 5, PUBG, Valorant, CS:GO, Forza Horizon 4 - 5, Ara sırada hikaye temalı oyunlar oynarım. GTA 6 çıkarsa onuda kaldırsın istiyorum. 1080p yeterli benim için. Tabi bu sisteme biraz ihanet gibi olacak ama. Rekabetçi oyunlara sıklıkla girdiğim için 240 Hz veya 280 Hz monitör istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
AMD or Nwidia ?

AMD or Nwidia ?
Nvidia olursa sevinirim. Nvidia reflex olayı falan olduğu için. Birde WattMan hatasıyla hiç uğraşamam. Hali hazırda R7 240 kullanıyorum günde en az 2 tane bu hatayı alıyorum. Çatışma ortasında bu hata yüzünden hep ölüyorum. o yüzden nvidia olması daha iyi.

Nvidia olursa sevinirim. Nvidia reflex olayı falan olduğu için. Birde WattMan hatasıyla hiç uğraşamam. Hali hazırda R7 240 kullanıyorum günde en az 2 tane bu hatayı alıyorum. Çatışma ortasında bu hata yüzünden hep ölüyorum. o yüzden nvidia olması daha iyi.
Hocam o kart eskide kaldı yeni çıkan AMD lerde o hata yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o kart eskide kaldı yeni çıkan AMD lerde o hata yok
Ama senin kararın tabii.Render falan yaparmisin.Yoksa sadece oyun mu?

32k bütçeye 3070 ti biraz az olmazmi hocam

Bende işlemcide ekran kartıda amd, ne yalan söyleyim bu zamana kadar 1 tane hata almadım ya. Eski olmadıkları için olabilir.

Var ama nadir yanlış bilgi verin vermeyelim
Ohoo o zaman herşeyin ihtimali var.Cogunlukla çözüldü sıkıntı çıkarmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu nasıl?
Kötü hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,722
Üyeler
187,722