sorun şu ev telefonu kullanmıyoruzSanırım şu an ev telefonu+internet hizmetiniz var, ama anladığım kadarıyla TürkNet'e başvururken yalın internet başvurusu yapmışsınız o sebeple işlem olmamış hem ev telefonu hem interneti TürkNet'e geçirmek için tekrar işlem yapacaklar sanırım.
knk bende kullanmıyordum ama aylık 23 tl alıyorlar ve sana telefon numarası tanımlıyorlarsorun şu ev telefonu kullanmıyoruz
türktelekomdan türknete geçerkenŞuan hangi operatörü kullanıyorsun Daha da detaylı açıklama şansın var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Efem1905
peki bu telefonu kapattırma şansım var mı aldıktan sonratürktelekomdan türknete geçerken
eğer türktelekom kullanıyorsanız web den mobil işlemlere girin orada telefon numarası görnüyor onu müşteri temsilcisine söyleyin
şuan ekstra olarak türktelekoma a ylık 23tl mi ödüyorsunuztürktelekomdan türknete geçerken
eğer türktelekom kullanıyorsanız web den mobil işlemlere girin orada telefon numarası görnüyor onu müşteri temsilcisine söyleyin
Evet Türknet temsilcisine söylerseniz telefon numarasını kapattırabilirsiniz.peki bu telefonu kapattırma şansım var mı aldıktan sonra
şuan ekstra olarak türktelekoma a ylık 23tl mi ödüyorsunuz
Aylık 23 TL ödemişim 26 ay boyunca bende türknete geçerken öğrendim.şuan ekstra olarak türktelekoma a ylık 23tl mi ödüyorsunuz
teşekkür ederim yani aylık olarak telefonu kapattırınca ücret vermiyorsunuz demi anladığım kadarıyla
Türknete vermiyorum evetteşekkür ederim yani aylık olarak telefonu kapattırınca ücret vermiyorsunuz demi anladığım kadarıyla