Hahacıoğulları
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,107
bütçe 1500₺ Fury X düşünüyorum
Son düzenleme:
Deneyimleme fırsatım olmadı ama öneren çok düz rampage ile karıştırma diyende çokmax bütçe 1300 wireless kulaklık istiyorum oyunlarda kullanacağım
Rampage RM-W1 FURY 2,4Ghz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage RM-W1 FURY 2,4Ghz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bilmiyorum ama ilk çıktığı zamanlar alınırdı bence. Razer Barracuda X bakabilirsin daha ucuz hem.max bütçe 1300 wireless kulaklık istiyorum oyunlarda kullanacağım
Rampage RM-W1 FURY 2,4Ghz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage RM-W1 FURY 2,4Ghz Kablosuz 7.1 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
başka bir öneriniz var mı en fazla 1500tl verebilirimBen kullanıyorum fena değil 550 liraya almıştım şuan fiyatına değer mi bilmiyorum.
Bilmiyorum hocam.başka bir öneriniz var mı en fazla 1500tl verebilirim
G pro x diyecektim fiyatlar artmış. Barracuda Xbütçe 1500₺ Fury X düşünüyorum
böyle bir şey buldumG pro x diyecektim fiyatlar artmış. Barracuda X
Alabilirsin güzel kulaklık sıfır kapalı kutuysa yazdığı gibiböyle bir şey buldum
Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com