trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,135
Maltana tarzı şeyler den bahsediyorum
harbi sanki alkollerin içinde alkol varda bi de alkolsuz içki istiyor alkollü içki alsaTürkiye'de %2-3 alkol oranına sahip biralar var onlardan al daha mantıklı. Alkolsüz bira nedir ya? İçicek önerisi istiyorum desen daha iyi. Tonik iç ne diyeyim.
Alkolsüz biralar genelde İslam ülkelerinde çokça tüketilir. Normal. Birde alkollü olunca da sarhoş yapmıyor çünkü %5-7 alkol oranı var.Türkiye'de %2-3 alkol oranına sahip biralar var onlardan al daha mantıklı. Alkolsüz bira nedir ya? İçicek önerisi istiyorum desen daha iyi. Tonik iç ne diyeyim.
Yaş 18 altı ya bide bunun dini tarafı varya biraz o küçük beynini kullansan keşkeTürkiye'de %2-3 alkol oranına sahip biralar var onlardan al daha mantıklı. Alkolsüz bira nedir ya? İçicek önerisi istiyorum desen daha iyi. Tonik iç ne diyeyim.
İslam ülkesi diye geçinip çok fazla ona aykırı şeyler yapıyoruz, kendi devletimiz insanlara toplanan parayı faize yatırdıktan sonra inancım kalmadı.Alkolsüz biralar genelde İslam ülkelerinde çokça tüketilir. Normal. Birde alkollü olunca da sarhoş yapmıyor çünkü %5-7 alkol oranı var.
Hem dini açıdan hem yaş tutmuyoNiye alkollü içmiyorsun?
Sen Türkiye'den mi bahsettiğimi sandın? Türkiye İslam ülkesi değil ki. Ben daha çok İran/Irak taraflarından bahsetmiştim.İslam ülkesi diye geçinip çok fazla ona aykırı şeyler yapıyoruz, kendi devletimiz insanlara toplanan parayı faize yatırdıktan sonra inancım kalmadı.
Alkolsüz biraların tadı da iyi değil ki...
Yaşı 18 altıysa birinden isteyebilir, özenmesinden iyidir.Yaş 18 altı ya bide bunun dini tarafı varya biraz o küçük beynini kullansan keşke
Onların da doğru dürüst dinlerini yaşadıklarını sanmıyorum, konunun dinle bağlantısı varsa da ülkemiz açısından yola çıkıyorum.Sen Türkiye'den mi bahsettiğimi sandın? Türkiye İslam ülkesi değil ki. Ben daha çok İran/Irak taraflarından bahsetmiştim.
Devlet yasaklıyor, çok gizli kaçak olmadıkça icemiyorlar, yasak ülkelerinde. Uyup uymama ile alakası yok.Onların da doğru dürüst dinlerini yaşadıklarını sanmıyorum, konunun dinle bağlantısı varsa da ülkemiz açısından yola çıkıyorum.
Her türlü haltı yaptıktan sonra bira içmem yasak demek tuhaf oluyor.
Dini düşünüyorsan bira sıfatını alan içeceklerden uzak dur. Sırf meraktan dolayı içmek istediğini düşünüyorum. Uzak dur. Haram haramı aralar.Hem dini açıdan hem yaş tutmuyo