Gamesatış gibi sitelerde var ama hesabın e postasını vermeyen satıcılar var onlar kesin dolandırıcı oluyor dikkat et.Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
Örneğin şu arkadaş kesin dolandırıcı ; https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/champions-vandal-ve-ejder-operator-tr-hesap-409916Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
Çok tehlikeli bence bekle market felan hesabın e postasını alınca bile geri alabiliyorlar değiştirsen deArkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
Öyle bir şey yok.Çok tehlikeli bence bekle market felan hesabın e postasını alınca bile geri alabiliyorlar değiştirsen de
var, nasıl yok? ilk aldığı skini ilk açtığı karakterleri vs sorarak geri alabiliyor.Öyle bir şey yok.
Kanka var valorant desteğe atılan en ufak ticketle alırlar istersen sana benim skimli hesabı satiyim 100 TL ye değiştir epostasını 1.5 k dolandırılcağına 100 olurÖyle bir şey yok.
Kanka var valorant desteğe atılan en ufak ticketle alırlar istersen sana benim skimli hesabı satiyim 100 TL ye değiştir epostasını 1.5 k dolandırılcağına 100 olur
Haa gelmezmiş tekrarKanka var valorant desteğe atılan en ufak ticketle alırlar istersen sana benim skimli hesabı satiyim 100 TL ye değiştir epostasını 1.5 k dolandırılcağına 100 olur
Gelebilir tekrar beklemelisin marketeChampions karambit tekrar gelmeyecek unut o günleri. Mağazaya geldiği zaman askerdeydim. Alamadığım çok üzgünüm. Arcane sheriff için de aynı şekilde![]()
Gelmeyecek tekrardanGelebilir tekrar beklemelisin markete