Valorant Champions Karambit Nasıl Bulunur

Ali123%

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi

Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
Gamesatış gibi sitelerde var ama hesabın e postasını vermeyen satıcılar var onlar kesin dolandırıcı oluyor dikkat et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin şu arkadaş kesin dolandırıcı ; https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/champions-vandal-ve-ejder-operator-tr-hesap-409916
Şu skinleri 90 tl ye veriyor ve mail erişimi yok kesin dolandırıcı böylelerine dikkat et

Çok tehlikeli bence bekle market felan hesabın e postasını alınca bile geri alabiliyorlar değiştirsen de

Yağmacı karambit alsa ya. Aynısının bir tık daha iyisi belki de

Champions karambit tekrar gelmeyecek unut o günleri. Mağazaya geldiği zaman askerdeydim. Alamadığım çok üzgünüm. Arcane sheriff için de aynı şekilde :(

Ben de champions karambit + vandal ariyorum bir bulsam.

Öyle bir şey yok.
Kanka var valorant desteğe atılan en ufak ticketle alırlar istersen sana benim skimli hesabı satiyim 100 TL ye değiştir epostasını 1.5 k dolandırılcağına 100 olur

Kanka var valorant desteğe atılan en ufak ticketle alırlar istersen sana benim skimli hesabı satiyim 100 TL ye değiştir epostasını 1.5 k dolandırılcağına 100 olur
Haa gelmezmiş tekrar

Champions karambit tekrar gelmeyecek unut o günleri. Mağazaya geldiği zaman askerdeydim. Alamadığım çok üzgünüm. Arcane sheriff için de aynı şekilde :(
Gelebilir tekrar beklemelisin markete

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri