Size göre en iyi Nargile aroması ?

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,381
Nanesiz en iyi nargile aroması sizce hangisi ? Genel olarak Lady Killer ile Love 66'yı karıştırıyorum ama Mentol aromasını sevmiyorum. Fıstıklı ve limonda güzel ama aroma olarak zevk vermiyorlar tavsiyeniz var mı ?

Ben sevmiyorum hocam. Boğazdaki ve ağızdaki freshlik rahatsız ediyor. Şuana kadar içtiğim en iyisi şeftaliydi herhalde.
tamamen zevk işi ya bisküvi ile bir şeyleri karıştırabilrisin bleki fena olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamen zevk işi ya bisküvi ile bir şeyleri karıştırabilrisin bleki fena olmuyor
ben geçen sene veya ondan önceki sene tatlı oro*pu diye tütün alıyordum :D fena değildi denemediysen bakabilrisin
ayrıca türkiyedeki tütünler beş para etmez ya benim kuzen almanyadan getiriyor aromalar çok daha yoğun

Karpuz Böğürtlen.

Aha benim konum.
Dontaçhi a.k.a Nargile Şeyhi

Pişmiş şeftali içiyorum şu aralar.
Marilyn Monroe deneyebilirsin içeriğinde yeşil limon ve gül var.
Mi Amor deneyebilirsin içeriğinde muz ve ananas var
Moscow Nights var içeriği muz orman meyvesi ve mentol
Sadece kendi başına orman meyvesi benim pek hoşuma gitmedi açıkcası fakat farklı kombinasyonlar ile daha güzel olabilir.

Çift elma

Nanesiz en iyi nargile aroması sizce hangisi ? Genel olarak Lady Killer ile Love 66'yı karıştırıyorum ama Mentol aromasını sevmiyorum. Fıstıklı ve limonda güzel ama aroma olarak zevk vermiyorlar tavsiyeniz var mı ?
çift elma evi zor bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,396
Üyeler
189,438
Son üye
acesa
Geri