İtopya Efsane Okula Dönüş Fırsatları

Valla herhalde itopya el değiştirdi eskiden indirim yapıyorlardı şimdi sadece bindirim indirimden önce 650tl olan kulaklık indirimde 799tl nasıl oluyor hala anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EFFFSANE BİNDİRİMLER

Valla herhalde itopya el değiştirdi eskiden indirim yapıyorlardı şimdi sadece bindirim indirimden önce 650tl olan kulaklık indirimde 799tl nasıl oluyor hala anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EFFFSANE BİNDİRİMLER
El değiştirmedi ama eski tadı yok. Ne kadar büyürlerse ve ne kadar mağaza açarlarsa masraflar, işçi giderleri vs çoğaldığı için eskisi kadar indirim yapamıyorlar. Gerçekten güzel indirimler ve işbirlikleri yapılan zamanlar itopyanın henüz mağazası yoktu bile.

bomboş itopya indirimleri mide bulandırıyor artık

Sadece beklediğim indirim 3060 cihazlar için olabilir, güzel bir indirim yapsınlarda insanlar güzel bir 3060 cihaz alsınlar artık. 3050 TI'ya kalmasınlar. @Abdullah Hacıgül Abi İtopya ile konuşsan da şu R5 5600H'lı IP3'e güzel bir indirim yapsalar? Hem insan bu bütçeler araladığında 3050 TI gibi VRAM problemi olan cihazlara kalmasa? Kısıtlı stok olucak ama en azından laptop ihtiyacı olanlar alacak kişiler için önemli. 🙏

Son düzenleme:
Eğer biz hayattayken itopya gerçek bir indirim yaparsa... Bilin ki kıyamet yakındır...

-M.A.Y.

Bakın görürsünüz benim başka siteden aldığım bir ürünün fiyatı indirimli fiyatı ile benimkinin 2 katına satılacaktır :D Klasik itopya (b)indirimleri işte!

500 liralık ürünler indirime 1 gün kala 1299 tl ye çekilir rez alın xd

Almak istediğiniz ürün indirime girmiyor diye her İtopya başlığına aynı şeyleri yazmak zorunda değilsiniz. Sanki her zaman her üründe iyi indirim yapan site varmış gibi...

Ben en iyi indirimleri hep itopya'da yakaladım.
Haklı ama ben heryerde 3800civarı olan 2060 Super 8gb modeli itopyadan 2900e almıştım. 31 temmuz 2020 tarih.

İnşallah denilen gibi kötü olmaz bu indirimler. Monitöre çok ihtiyacım var.

İnşallah denilen gibi kötü olmaz bu indirimler. Monitöre çok ihtiyacım var.
Beklentini olabildiğince düşük tut, en fazla %10 yaparlar, umarım yanılırım da iyi indirimler görürüz diyeyim.

Geri