RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,120
Fanboy. AynenSen son zamanlarda epey ağladın ya en kral fanboy sensin tamam ya![]()
Fanboy. AynenSen son zamanlarda epey ağladın ya en kral fanboy sensin tamam ya![]()
@RevDeisDou buna da amd para veriyor heralde nerde görsem amd savunuyor geçen bunun yüzünden rtx 2060 ı iptal ettim 5 k ya aldığım sonra bana laf sallıyor birde bişey bilsen zaten sorun yaşamazsın diye her siatem öneri konusunda parça alma konusunda mesaji var ama yardımcı olmak için değil adamın kafasını karıştırmak için2013 de de sorunsuz du 2020 de de sorunsuzdu rx 6800xt GTA 5 ile 60 FPS alamadım far cry 6 da 48 FPS anormal bence 3060 daha iyi FPS verio
Aynen aynennnFanboy. Aynen
tamamda konunun benimle ne ilgisi var da kin beslemiş gibi ho devamını dilerim diyorsunuz ben de çok meraklı değildim zaten amd almaya da fiyat dolayısıyla tercih etmek zorunda kaldım2013 de de sorunsuz du 2020 de de sorunsuzdu rx 6800xt GTA 5 ile 60 FPS alamadım far cry 6 da 48 FPS anormal bence 3060 daha iyi FPS verio
Fiyat ve performans var sonuna kadar ama yazılım oturmuş değil. Hata almayan birisi için en iyisi AMD dir ama hata almaktan korkanlar da şekil a da görüldüğü gibi RX 6600 yerine GTX 1660 Super tarzı kartlar alıyorDoğru haklısın biraz yanlış konuştum ama AMD nin fiyatının ucuz olmasınin nedeni var fp derken bence benim gözümde hala sadece f var performans p si gelemdi daha
Kötü modeldi önermem o yüzden. Ayrıca ben alınabilir en iyi ürünleri öneriyorum en çok önerdiğim kart 3070Ti Nvidia bana para veriyor@RevDeisDou buna da amd para veriyor heralde nerde görsem amd savunuyor geçen bunun yüzünden rtx 2060 ı iptal ettim 5 k ya aldığım sonra bana laf sallıyor birde bişey bilsen zaten sorun yaşamazsın diye her siatem öneri konusunda parça alma konusunda mesaji var ama yardımcı olmak için değil adamın kafasını karıştırmak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen aynennn
Fiyat olarak iyi ama fp değil belki 6900xt de sorun yoktur ama bilemem şuan sadece fiyattamamda konunun benimle ne ilgisi var da kin beslemiş gibi ho devamını dilerim diyorsunuz ben de çok meraklı değildim zaten amd almaya da fiyat dolayısıyla tercih etmek zorunda kaldım
OkKötü modeldi önermem o yüzden. Ayrıca ben alınabilir en iyi ürünleri öneriyorum en çok önerdiğim kart 3070Ti Nvidia bana para veriyor
Aynı fiyata 2060 satıldı ? 5k ya itopyadanasıl fp değil aynı fiyat bandında bi gtx 1660 super var ve rx6600 gtx 1660 superden iyi
Sende sorun olmuş demekkiAynı fiyata 2060 satıldı ? 5k ya itopyada
Rx 6800xt fp kart ti GTA 5 1080p de 60 FPS alamadım far cry 6 da 48 49 60 arası gitti normal mi sence![]()
Önermediği kart kağıt gibi çünkü. Uçak gibi fan sesiyle 75-80 derecede Nvidia olsun diye kullanacaksanda tamam haklısın.@RevDeisDou buna da amd para veriyor heralde nerde görsem amd savunuyor geçen bunun yüzünden rtx 2060 ı iptal ettim 5 k ya aldığım sonra bana laf sallıyor birde bişey bilsen zaten sorun yaşamazsın diye her siatem öneri konusunda parça alma konusunda mesaji var ama yardımcı olmak için değil adamın kafasını karıştırmak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen aynennn
Evet onu kbaul ediyorum ama rx 6700xt aldım valorant 80 FPS üstü vermedi hatta senle beraber almıştık hocam sen önermiştin ondan önce 5700 XT kullandim oyunlar açılmadı rx 580 590 zaten berbattıSende sorun olmuş demekki