HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,402
Coc oynamayalı baya zaman olmuştu. Tekrar indirsem alır mısınız beni de? Daha önce bb10'a kadar kasmıştım
Alırız tabii. Neden almayalım.Coc oynamayalı baya zaman olmuştu. Tekrar indirsem alır mısınız beni de? Daha önce bb10'a kadar kasmıştım
Yıllar geçmiş hesaba girmeyeli..Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
120 lvl hesabı sattığımı hatırlıyorum ama supercell ID girince başka hesabımın olduğunu söyledi. Fena durmuyor![]()
Yerde 7. 8. 9. 10. yıl dönümü pastası felan varYıllar geçmiş hesaba girmeyeli..
Çok güzel.Yerde 7. 8. 9. 10. yıl dönümü pastası felan var
Evet, artık iksirle üretilmiyor.Hocam bi de birlikler artık iksirle üretilmiyor mu?
İstek attımSadece forumdaki dostlarımızın yer aldığı bir klan vardır. Şu an 2 leveldir. Sürekli klan savaşı yapılmaktadır. Aktifdir. Yakın zamanda gelişmeyi planlıyoruz. @✓Arda ile ikimiz yönetiyoruz.
Sizleri de bekleriz.
Oyuncu Adım: !GAME OVE'R!
Oyuncu Etiketim: #8YQOQRCVY
Klan Etiketi: #2QUVVYY20
Klan İsmi: DA FORUM
Gereksinimler
- Herkes klan savaşı yapacak.
- Küfür kesinlikle yasaktır.
- BB7 ve üstü hesaplar klana alınacaktır.
- Klan arkadaşlarına karşı saygılı olunacak.
- Klan oyunlarını herkes en az 3500 puan yapacak.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu an için yeterli.BB7 az bence ama sen bilirsin.
Hıcam ben yan hesabımı getireyim benimkide bb3 yada bb4 ana hesapla başvuru yaptımda o hesaba bakarsanız sadece bbyi bastım yani ben yan hesapla geleyim eğer size de uyarsaŞimdi de gelebilirsin, bir sorun olmaz. Sadece klan savaşlarına almayız seni.![]()
istersen bu klanı benim klana taşıyabiliriz 13 level olmak üzere klan oyunlarını sürekli fulliyoruz ve klan lig savaşlarını genelde kazanıyoruz en düşük bb9 var klanda diğerleri bb 10-11-12-13Sadece forumdaki dostlarımızın yer aldığı bir klan vardır. Şu an 2 leveldir. Sürekli klan savaşı yapılmaktadır. Aktifdir. Yakın zamanda gelişmeyi planlıyoruz. @✓Arda ile ikimiz yönetiyoruz.
Sizleri de bekleriz.
Oyuncu Adım: !GAME OVE'R!
Oyuncu Etiketim: #8YQOQRCVY
Klan Etiketi: #2QUVVYY20
Klan İsmi: DA FORUM
Gereksinimler
- Herkes klan savaşı yapacak.
- Küfür kesinlikle yasaktır.
- BB7 ve üstü hesaplar klana alınacaktır.
- Klan arkadaşlarına karşı saygılı olunacak.
- Klan oyunlarını herkes en az 3500 puan yapacak.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tabii, gelebilirsin.Hıcam ben yan hesabımı getireyim benimkide bb3 yada bb4 ana hesapla başvuru yaptımda o hesaba bakarsanız sadece bbyi bastım yani ben yan hesapla geleyim eğer size de uyarsa![]()
Bu şekilde devam etmeye kararlıyız. 26 seviye klanım var zaten. Bu klan tamamen forum için.istersen bu klanı benim klana taşıyabiliriz 13 level olmak üzere klan oyunlarını sürekli fulliyoruz ve klan lig savaşlarını genelde kazanıyoruz en düşük bb9 var klanda diğerleri bb 10-11-12-13