emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar benim boy 1.92 kilo 75 sizce hava harp okuluna girebilir miyim?
sivil havacılık ta hedefim fakat hava harp'in üst boy sınırı 190 ama 2cm ile kaçırıyorumSınav + bir ton mülakat bilmem ne var, çok seçici oluyorlar. Çünkü Türkiye'den sadece 150 civarı kişi aliyorlar. Daha iki senen var. Sen her zaman normal bir üniversite hayali kur ve onu hedefle. Çünkü Hava Harp'in olmaması olası bir şey.
boy sınırını da aşıyorum sıkıntı olur mu ki?Boy kilo indeksine göre ayarla kilonu spora git kardiyo çalış ve diksiyonunu geliştir, kekeleme ve sporda en yüksek puanı yapmaya odaklan
Dostum sana kendi deneyimlerimden örnek vereyim. Boyu kilosuna göre fazla olanlar o aşamayı geçti, kilosu boyuna göre az olanlar geçti, boyu kurtarmayanlar da bir şekilde geçiyor. Sen de geçebilirsin hayalinden vazgeçme. Hiç olmasa çok seçici davranılsa bile o ortamı görmen sana bir deneyim kazandırır. Ayrıca boy ölçümünde nefesini veriraen boynunu da dik pozisyona getirmezsen 190 dan az çıkar geçersinsivil havacılık ta hedefim fakat hava harp'in üst boy sınırı 190 ama 2cm ile kaçırıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boy sınırını da aşıyorum sıkıntı olur mu ki?
Kolay değil d.herkese merhabalar benim boy 1.92 kilo 75 sizce hava harp okuluna girebilir miyim?
belimi yamuk tutmaya çalışırım bide nefesi verirken bakarlarsa sıkıntı kalmaz 190 üstü çıkarsam ne yapacağım ya oradaDostum sana kendi deneyimlerimden örnek vereyim. Boyu kilosuna göre fazla olanlar o aşamayı geçti, kilosu boyuna göre az olanlar geçti, boyu kurtarmayanlar da bir şekilde geçiyor. Sen de geçebilirsin hayalinden vazgeçme. Hiç olmasa çok seçici davranılsa bile o ortamı görmen sana bir deneyim kazandırır. Ayrıca boy ölçümünde nefesini veriraen boynunu da dik pozisyona getirmezsen 190 dan az çıkar geçersin
Tekrar yaptırırlar. Onlar ayarlar hocam sıkıntı etmeyin o mevzu kolay kısım asıl düşünmeniz gereken kısım spor ve sözlü mülakatbelimi yamuk tutmaya çalışırım bide nefesi verirken bakarlarsa sıkıntı kalmaz 190 üstü çıkarsam ne yapacağım ya orada
anladım. hepsine çalışıp geçmeye çalışacağım.Tekrar yaptırırlar. Onlar ayarlar hocam sıkıntı etmeyin o mevzu kolay kısım asıl düşünmeniz gereken kısım spor ve sözlü mülakat
Başarılar dilerim dostum boş laflara aldırış etme hedefine odaklan sadeceanladım. hepsine çalışıp geçmeye çalışacağım.
Teşekkür ederim odaklanacağım.Başarılar dilerim dostum boş laflara aldırış etme hedefine odaklan sadece