bu markayı ilk defa duyuyorum nasıl acaba biraz incelemelirne bakıcağım amaYui M30 Maxifry Dokunmatik Ekran 6,5 Litre Smart Airfryer Yağsız Fritöz 1800W (Yui Türkiye Garantili)
2.999,01 TL
![]()
yorumlar güzel en büyük avantajı 6.5 litre olması mesela 3 litreliklerde var ama yetersiz yorumlarda çok güzelbu markayı ilk defa duyuyorum nasıl acaba biraz incelemelirne bakıcağım ama
çok kodku yapıyomuş bir yerde öyle okudum bir yerdede dışı plastik kalitesiz diyo bir yerde heryerden sıcak hava üflüyo bi yerdede çok kötü plastik kokuyo diye gördümyorumlar güzel en büyük avantajı 6.5 litre olması mesela 3 litreliklerde var ama yetersiz yorumlarda çok güzel
Alıntıyı görüntüle
hepsiburadada yorumlara baktım çok güzel diyolar nalamadım ben şimdi bunuyorumlar güzel en büyük avantajı 6.5 litre olması mesela 3 litreliklerde var ama yetersiz yorumlarda çok güzel
Alıntıyı görüntüle
başka bir öneriniz varmıdır?yorumlar güzel en büyük avantajı 6.5 litre olması mesela 3 litreliklerde var ama yetersiz yorumlarda çok güzel
Alıntıyı görüntüle
arçeliğin airfryer ı olduğunu yeni öğreniyoruşöyle bir şey arçelik vestel gibi markalara bakabilirsiniz ama küçük gelebilir
gerçekten çok küçükşöyle bir şey arçelik vestel gibi markalara bakabilirsiniz ama küçük gelebilir
sağolun yui nikini biraz daha bakıcağım iyi günler iyi forumlarşöyle bir şey arçelik vestel gibi markalara bakabilirsiniz ama küçük gelebilir