Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı KDV ve ÖTV indirimi!

Ekim ayında KDV ÖTV indirim gelirse fiyatlar düşer mi.

• Düşmez

Oylar: 145 66.2%
  • Düşer

Oylar: 74 33.8%

• Oy kullanan toplam üye
    219
Ben ihtimal vermiyorum bu kadar da ses getirmedi sadece gençlere özel bişey yapacaklar yok ÖTV kalkıyor vs olmaz öyle bir şey keşke olsa ama nafile
Göreceğiz bakalım ne olacağını. Dediğim gibi fiyat sınırlaması olabilir hani 10.000 TL altındaki ürünlerde geçerlidir gibi vs. Ya da seçimi kazanmak için mecbur gençlere oynamak zorunda fiyat sınırlaması olmayabilir.

Göreceğiz bakalım ne olacağını. Dediğim gibi fiyat sınırlaması olabilir hani 10.000 TL altındaki ürünlerde geçerlidir gibi vs. Ya da seçimi kazanmak için mecbur gençlere oynamak zorunda fiyat sınırlaması olmayabilir.
İstediğini yapsın bitti artık game over 😂

Öyle bir şey mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum devletin kasasına büyük bir zarara uğratır ÖTV tamamen kalkmaz İndirim olabilir yüzde 5-10 filan ben öyle düşünüyorum
Bak gör seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar en basiti yıl sonu öyle bir maaşlara zam yapacaklar ki o maaş zammı enflasyon ve dolar karşısında puf olup uçup gitmeden Şubat veya Mart ayında erken seçim olacak marketlerde'de bir indirim yaşanacak ben böyle düşünüyorum ve bunlar %100 yaşanacak diyorum

Bak gör seçimi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar en basiti yıl sonu öyle bir maaşlara zam yapacaklar ki o maaş zammı enflasyon ve dolar karşısında puf olup uçup gitmeden Şubat veya Mart ayında erken seçim olacak marketlerde'de bir indirim yaşanacak ben böyle düşünüyorum ve bunlar %100 yaşanacak diyorum
Maaşlara öyle bir zam yapsınlar ertesi gün ürünlere yansır. Esnaf çalışana para vermek için ne yapacak mecbur ürünlerin fiyatını artıracak. Şubat-Mart çok uçuk.

Zaten öyle de son kozlarını oynayacak artık. Ben yılbaşından sonra doları da kademeli olarak düşüreceklerini düşünüyorum seçime kadar böyle giderse gençleri geç yaşlılar da vermeyecek zaten.
Sanmıyorum politika faizini düşüreceğiz diyorlar zaten kasa da para kalmadı -60 milyar dolar şuan kasada olan para

Sanmıyorum politika faizini düşüreceğiz diyorlar zaten kasa da para kalmadı -60 milyar dolar şuan kasada olan para
Dolar yüksekken seçime giremez. Girerse kaybeder. Yılbaşından sonra bankalara baskı yapacaklar ellerindeki dolarları satmaları için. Ayrıca geçen yılbaşındaki kur korumalı gibi bir sistem çıkarıp yine düşürebilirler. Yurt dışından Katar, Arabistan gibi yerlerden de para bulup getirirler çok zor değil onlar için.

Maaşlara öyle bir zam yapsınlar ertesi gün ürünlere yansır. Esnaf çalışana para vermek için ne yapacak mecbur ürünlerin fiyatını artıracak. Şubat-Mart çok uçuk.
Ben en çok şu doğalgazı yakmaya başladıktan sonra evlere gelecek faturaları sabırsızlıkla bekliyorum

Hiçbiri olmayacak zam ile birlikte başta akaryakıt olmak üzere herşeye zam üstüne zam gelecek bende öyle düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,390
Üyeler
175,202
Son üye
ruzgararas
Geri