Oyun arkadaşı arıyorum

Yasar68

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba arkadaşlar oyun arkadaşı arıyorum yaşım 17 oynadığım oyunlar valo MC vs GTA 5 savaş oyunu olan her şey kabulumdur ama pc yeni aldığım için oyunlarda biraz zayıfım hem bana oyunu öğretecek hemde benle oynayacak birini arıyorum aktif saat saat 19-23
DC:Mikail#6988

5.6 kişi daha gelirse gta playlist akar hocam
onun dışında valo oynayabilirz beraber ekledim dc den.

Merhaba arkadaşlar oyun arkadaşı arıyorum yaşım 17 oynadığım oyunlar valo MC vs GTA 5 savaş oyunu olan her şey kabulumdur ama pc yeni aldığım için oyunlarda biraz zayıfım hem bana oyunu öğretecek hemde benle oynayacak birini arıyorum aktif saat saat 19-23
DC:Mikail#6988
Bende uzun zamandır among us oynayacak adam arıyordum böyle bir çözüm hiç aklıma gelmedi tabi

Hocam Gta halen sariyor mu Ps 4 disinda hic oynamadim, bende almayi dusunuyorum da.
Valla ben daha online girmedim ve hikayesi beni gayet tatmin ediyor ben çok seviyorum tabi bu sevmemin sebebi vice City ve san Andreas ı defelarca bitirmem yeni bir oyun bulmam olabilir

Valla ben daha online girmedim ve hikayesi beni gayet tatmin ediyor ben çok seviyorum tabi bu sevmemin sebebi vice City ve san Andreas ı defelarca bitirmem yeni bir oyun bulmam olabilir
Ustam hikaye görevlerini bitirine kadar mükemmel ama sonra yapacak bir şey kalmıyor

Bende bilmiyorum gta 6 falan cikar mi diyecegim hic ses vesaire de yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,948
Üyeler
189,357
Son üye
lusty000
Geri