Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hala birim diyor Allah'ım sabır ver ya düşündüğün partiye mensup değilim Türkiye Amerika'dan iyi de demiyorum. Neyin inadı neyin nefreti bu anlamış değilim. Canım kardeşim dünyanın hiçbir yerinde asgarî ücretli güzel yaşayamaz bunu söylüyorum ve ortalama bir insansanız Türkiye Amerika'dan daha iyidir bunu basa basa söylüyorum. Amerika'da orta bir insan olmak çok zordur çünkü eğitim pahalıdır. Amerika'nın avantajı araba, teknoloji gibi ürünlerin fiyatlarının ucuz olmasıdır. Türkiyede bunları almak Amerikalı birisine göre çok daha zordur çünkü dolar bazında ücret düşüktür. Umarım Amerika'da yaşarsın dostum sana duam olsun.
Max çikitamuz

Adamlar bir nevi senin verginle şov yapacak sana ki bizim halk alamaz bunu Avrupa veya Amerika da satılır Türkiye de elektrikli araba için erken daha

Neye atıp tutuluyor anlamadım. Zamanında devrim arabasına yakıt koyulmadı diye rafa kaldırmasalardı bugün çok kaliteli yerli arabalarımız olurdu.
Zamanında köprüler yapılmış yollar duble olsaydı bugun yol yaptık demezlerdi. Uçak fabrikası kapatılmasa bugun uçak üretiyoruz üreticez demezlerdi. Bu iktidar zamanında yapılan yanlışları görüp RTE nin her konuda inadı yapacam diyip yapması ile kaç seçimdir kazanıyor ve yine kazanacak. Arabayı kim alır kim alamaz bilmemde. 1.5-2 milyon' a kadar ben de alabilirim. Çalışıyoruz var paramız Allaha şükür.

Hala birim diyor Allah'ım sabır ver ya düşündüğün partiye mensup değilim Türkiye Amerika'dan iyi de demiyorum. Neyin inadı neyin nefreti bu anlamış değilim. Canım kardeşim dünyanın hiçbir yerinde asgarî ücretli güzel yaşayamaz bunu söylüyorum ve ortalama bir insansanız Türkiye Amerika'dan daha iyidir bunu basa basa söylüyorum. Amerika'da orta bir insan olmak çok zordur çünkü eğitim pahalıdır. Amerika'nın avantajı araba, teknoloji gibi ürünlerin fiyatlarının ucuz olmasıdır. Türkiyede bunları almak Amerikalı birisine göre çok daha zordur çünkü dolar bazında ücret düşüktür. Umarım Amerika'da yaşarsın dostum sana duam olsun.
Kankam dünyanın hiçbir yerinde askerî ücretli rahat yaşayamaz demişsin
İskandinav ve diğer Avrupa ülkelerine bakmanı öneririm

Neye atıp tutuluyor anlamadım. Zamanında devrim arabasına yakıt koyulmadı diye rafa kaldırmasalardı bugün çok kaliteli yerli arabalarımız olurdu.
Zamanında köprüler yapılmış yollar duble olsaydı bugun yol yaptık demezlerdi. Uçak fabrikası kapatılmasa bugun uçak üretiyoruz üreticez demezlerdi. Bu iktidar zamanında yapılan yanlışları görüp RTE nin her konuda inadı yapacam diyip yapması ile kaç seçimdir kazanıyor ve yine kazanacak. Arabayı kim alır kim alamaz bilmemde. 1.5-2 milyon' a kadar ben de alabilirim. Çalışıyoruz var paramız Allaha şükür.
BHOHOHOHOYT

1667069135053.png

Tamam sen öyle anla zeki olmayan insanlar okuduğunu yorumlamakta böyledir işte. Türkiye ortalamasının neden düşük olduğunu bana verilen cevaplardan daha iyi anlıyorum.
Ya dayı işine bak amerikada 2100 dolar en düşük maaş ama çoğunluğu asgari ücretin üstünde çalışıyor 3000 dolar falan bir maaş skalası var adam 1000 dolar ev kredisine veriyor 600-700 dolar yemek masrafına veriyor ve istediği her şeyi yiyor üstüne 33 bin dolara 2022 honda suv alıyor bizim türkiyede böyle bie hayatı yaşamak için en az 5-6 asgari ücret girmesi lazım 1 iş gücü = 6 iş gücü anlıyor musun

Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Onlar için degil bizim için yapıldı onlar anca boş konuşur

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri