Android Xiaomi Gereksiz Uygulamaları Kaldırma Telefonu Hızlandırma Miui 12 Debloat

Reaksiyon skoru
6,900
images (2).jpeg

Yöntem:1 Bat dosyası bunu çalıştırdığınızda telefonla beraber gelen gereksiz uygulamaları siler sisteme hiç bir şekilde zarar vermez unbrick falan olmaz

Tüm android versiyonlarda ve MIUI sürümlerinde sorunsuz çalışıyor

Öncelikle usb hata ayıklamayı açıyoruz telefonumuzdan sonra bu driverı pc ye yüklüyoruz: Adb İnstaller Şimdide bu programı yüklememiz lazım: Minimal Adb Şimdi (.Bat dosyasını koplayalıp) Minimal ADB dosya konumuna atıyoruz ve telefonumuzu pcye bağladıktan sonra bat dosyasını çalıştırıyoruz ve işlemler bittikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz
veee daha hızlı bi miui sistemimiz oluyor

Yöntem: 2

Yöntem: 3

.Bat
Virüs Total

Son düzenleme:
hiç bir şey anlamadım bu arada konu içeriğinden, detay verirsen daha iyi olur

QR Code scanner' ı falan silmese iyiydi aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

qr code scanner
notes
radyo
facebook
netflix
pubgbilmemne
galeri(MIUI için olan)
midrop
mi video player
CHROME
hesap makinesi
Mi Payment
Önemli şeyler bunlar. Ayrıca printservice(genelde silinmesi sıkıntı yaratmaz) gibi şeyler de gidiyor haberiniz olsun.

Şahsen ben bunu uygulamazdım :D

QR Code scanner' ı falan silmese iyiydi aslında

qr code scanner
notes
radyo
facebook
netflix
pubgbilmemne
galeri(MIUI için olan)
midrop
mi video player
CHROME
hesap makinesi
Mi Payment
Önemli şeyler bunlar. Ayrıca printservice(genelde silinmesi sıkıntı yaratmaz) gibi şeyler de gidiyor haberiniz olsun.

Şahsen ben bunu uygulamazdım :D
ne kaldı geriye

Şuan işlemi gerçekleştiriyorum.
En son enter a bastım ve sekme kapandı. Şimdi yeniden mi başlatayım telefonu?

İşlemleri gerçekleştirdim. Şuanlık hızlanma var gibi. Zamanla göreceğiz eksileri.

😂 Xiaomi de stock romda bile kasma oluyor acayip telefon cidden
Miflash ile MIUI 13 flashlamıştım denemek için normalde custom rom kullanmama rağmen. Kasmıyordu ve animasyonları aşırı hoşuma gitmişti ama bataryayı yiyordu çok. 2 gün süre alıyorum suan romda orda 6-7 saat falandı o derece

Miflash ile MIUI 13 flashlamıştım denemek için normalde custom rom kullanmama rağmen. Kasmıyordu ve animasyonları aşırı hoşuma gitmişti ama bataryayı yiyordu çok. 2 gün süre alıyorum suan romda orda 6-7 saat falandı o derece
Tr garantili garantisi bitik note 8 pro aldım global rom vardı MTK cihaz için 1 dk'da bl açan tool vardı yükledim bl açtım anında Endonezya Roma gectim mis gibi oldu cihaz ama hala biraz hantallık var gibi 60'hz denmi bilmiyorum 😂

+ Konuya ekleme yapicam spoyler olarak ama yapamadım yardımcı olurmusun reis?

Eski haline döndürmenin kolay bir yolu var mı? @RevDeisDou

Geri