Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
%100 hayır geçilmez
Custom rom yani üreticilerin değil de insanların telefon için yaptığı romlar. Genelde Pixel cihazların arayüzü üzerine yapılıyor ve kasmıyornasıl yani hocam?
bende de note8 varda hocam yani esporcu değilsen gerek yok bence anneme kaçak note 11 se aldık 3kya mesela 8gb rami var. bu dediğin telefon zaten yenide değilabartmayalım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden ?
Kesinlikle dogru. Ama onerim ip8’den asagisina dusmeyin. Pil konusunda bitik durumdalar cogu. Ip8 daha tasarruflu ve pili de daha buyuk.ben de öyle düşünüyorum ben bu telefonla bu kadar idare ettiysem ip 8 2 yıl değil 3 4 yıl bile çıkarır diye düşünüyorum. Hala ip 6s kullananlar var.
nasıl yani hocam?
Pek bilgin yok herhalde hocam. Sırf 120 hz diye x3 pro almam. Rezalet bir IPS ekran var. İslemci olarak ta şuan 8 Gen 2 çıktı ve Poco x3 pro son güncellemesi alacak ölecek sonra zaten arayüzde paket yüklenicide bile reklam var. 60 hz RETİNA OLED birPoco x3 pro flagman telefon üzmez , 120hz ve snapdragon 860 olmasi yeter
1.si batarya yetmezabartmayalım hocam.
neden ?
bendede var o telefon sıfır donma yurtiçimi telefonunuzneden? Telefonum çok fena kasıyor hiç memnun değilim kamerası da berbat zaten. Uygulamalar arası geçiş yaparken bile donuyor.
Ben olsam geçerim iphoneler oldukça sağlam ve kaliteli telefonlardır.neden? Telefonum çok fena kasıyor hiç memnun değilim kamerası da berbat zaten. Uygulamalar arası geçiş yaparken bile donuyor.
Aynen ben de note 8 pro dan se 2020 ye geçtim note 8 pro nun kamerası gece çamur gibi çekiyordu çok ısınıyordu şimdi kurtuldum.Şu an da 13 var.O telefondan kurtul yeter. Hala kafayı yiyorum Note 8 yüzünden.
Ben xd6s al geç abi ya hala kullanan akrabalarım var