RaZeLegend
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
arkadaşlar ikinci el bir telefon aldım lakin saf android kurulu ben mıuı 13 e geçmek istiyorum yardımcı olur musunuz rom nasıl atarım bilemiyorum (telefon rootlu)
kanka kamera da geniş açı desen çalışmıyor aod desen titreme yok ekranı bozucak iyi değil işte sistem aşşırı yavaş bilen varsa yardımcı olabilir miSaf android daha iyi, MIUI gibi bir çöp işletim sistemine geri dönmeyin.
bkz. miuiturkiye forumkanka kamera da geniş açı desen çalışmıyor aod desen titreme yok ekranı bozucak iyi değil işte sistem aşşırı yavaş bilen varsa yardımcı olabilir mi
Bkz. Donanım Arşivi Forum.bkz. miuiturkiye forum
Durum panelini atar mısın? Orada AoD aktif etme ayarı olacaktı. MIUI kamera da kurarız telefona. İstersen yardımcı olurum tabii stock rom için.kanka kamera da geniş açı desen çalışmıyor aod desen titreme yok ekranı bozucak iyi değil işte sistem aşşırı yavaş bilen varsa yardımcı olabilir mi
kankam sağol miui istiyorum kullandım sistemiBkz. Donanım Arşivi Forum.
Durum panelini atar mısın? Orada AoD aktif etme ayarı olacaktı. MIUI kamera da kurarız telefona. İstersen yardımcı olurum tabii stock rom için.
dediğim forumda daha çok bu konuda usta ve tecrübeli kişiler var o yüzden dedimBkz. Donanım Arşivi Forum.
Tamam o zaman bu rehberimi uygulayın:kankam sağol miui istiyorum kullandım sistemi
Sorun yok, burada da bilgili üyeler vardır elbet. Pek aktiflik gostermedemde yardımcı olmaya çalışıyorumdediğim forumda daha çok bu konuda usta ve tecrübeli kişiler var o yüzden dedim