Razer fare seri no kayıtlı değil

Madnezs

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
8 ay önce falan aldım satıcı garanti belgesi falan göndermedi. durup dururken bir anda mouse bozuldu. Razer Basilisk v2
Arena bilgisayar bizde kayıtlı değil diyor Aral game de bizde kayıtlı değil diyor. en sonunda razer a mail attım onlarda bizde kayıtlı değil yardımcı olamıyoruz diyor :D
mouse seri no su neden kayıtlı olmaz ya? ürün replika olabilir mi? eso teknoloji diye bir satıcıdan almıştım n11 de fakat şu an mağazayı kapamış kendilerine ulaşmak imkansız

Yurtdışından gelmiş olabilir.

Yurtdışından gelmiş olabilir.
yurtdışından geldiyse yapacak bir şey yok mu :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak felandır belki :D
kaçaksa iyi replika olmasında .d

mouse un bir anda orta tekerleği bozuldu tüm sayfaları aşağıya kaydırıyordu bıraktım 1 2 gün tekrar pc ye bağladım bu sefer sol tık anormal basıyordu hadi gene 1 2 gün bıraktım tekrar taktığımda bu sefer ışıklar yanıyor ama imleç haraket etmiyor :D

yurtdışından geldiyse yapacak bir şey yok mu :/

kaçaksa iyi replika olmasında .d

mouse un bir anda orta tekerleği bozuldu tüm sayfaları aşağıya kaydırıyordu bıraktım 1 2 gün tekrar pc ye bağladım bu sefer sol tık anormal basıyordu hadi gene 1 2 gün bıraktım tekrar taktığımda bu sefer ışıklar yanıyor ama imleç haraket etmiyor :D
Driver yüklemeyi dene bakalım :D

Benim orijinal olduğuna emin olduğum donanımlarım da sitelerinde görünmüyor takılma pek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri