Cf moto nk 250 alınır mı?

Hiko335

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Cf moto nk250 alınır mı? Bajaj ns200 ile onun arasında kaldım. Scooter deneyimim var sadece kursta vitesli sürmüştüm sıkıntı olur mu?

Cf moto nk250 alınır mı? Bajaj ns200 ile onun arasında kaldım. Scooter deneyimim var sadece kursta vitesli sürmüştüm sıkıntı olur mu?
CF modellerinin elektronik çok sıkıntısı oluyor
Bajaj alıp geçmeniz daha sağlıklı olabilir

CF modellerinin elektronik çok sıkıntısı oluyor
Bajaj alıp geçmeniz daha sağlıklı olabilir
Hocam bende o yüzden korktum cfden başka önerebileceğin motor var mı 250cc naked olarak?

Şahsen bütçeniz yetiyorsa honda alıp geçmenizi tavsiye ederim
Ama yoksada
Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW markalarından genede şaşmamayı öneririm

Şahsen bütçeniz yetiyorsa honda alıp geçmenizi tavsiye ederim
Ama yoksada
Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW markalarından genede şaşmamayı öneririm
Bütçem en fazla 80 bin lira olmasaydı mt ya da cb falan düşünürdüm ama yetmiyo bütçem maalesef

bütçeni söyle yardımcı olayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem en fazla 80 bin lira olmasaydı mt ya da cb falan düşünürdüm ama yetmiyo bütçem maalesef
he 80 miş

2020 model 250nk kullandım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Aküsüyle ilgili problem yaşayanlar olmuştu. Akü de çok bir fiyat değil.

Kim ne derse desin bu bütçeye en fiyat performans motor o yani. Sorun çıkarmasın diyorsan ns al. Bende var 250 nk 8k km de daha az sayılır. Hiç bi sıkıntı çıkarmadı. Şahsen gayet horda kullanıyo sayılır. İlk heves gidince öyle oluyo. 60k motor yani. Garajım yok dışarda duruyo. Yaz kış basıyom marşı banamısın demiyo. Yedek parça sıkıntısı var maalesef. Ben grenaj kurık aldım. Daha yaptırmadım.peşinede düşmedim düşsen bulunur illahaki ama zorlar. Sürmesi aşırı zevkli bence. Tip olaraksa benim 200k lık motorlardan fazla cezbediyo. Yamahayla hondayla kıyaslamayın fiyat artık yarı yarıyo nerdeyse...

Cf moto 250 CL-X ilgimi çekiyor benimde bu aralar fabrikası türkiyedeymiş sanırım parça sıkıntısı yok deniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum

Cf moto 250 CL-X ilgimi çekiyor benimde bu aralar fabrikası türkiyedeymiş sanırım parça sıkıntısı yok deniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum
Evet bende biraz zaman geçmesini bekliyorum öyleyse ona geçmeyide düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,311
Üyeler
184,141
Son üye
EnesKıran
Geri