Bendeki mont işleniyor olmusumarım hocam.
Hangisi baskan 800tllik mi aldin mavi olanben 183 93 kiloyum xl aldım tam oldu
Tam bedeni olur galiba abdullah abi tam beden mi almıştı ne öyle diyorduArkadaslar zara 800 Tllik montunu normal giydigim bedenden bir ufak mi alayim? Eğer olmazsa iade edebiliyor muyum veya değişim? 1.80 boy 98 kiloyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi baskan 800tllik mi aldin mavi olan
Simdi birde buyuk gelirse diye korkuyorum iade vs degisim sureci zorluymus galibaTam bedeni olur galiba abdullah abi tam beden mi almıştı ne öyle diyordu
Discorddan etkinlik şeysine girip sorsana abdullah abiye şimdinSimdi birde buyuk gelirse diye korkuyorum iade vs degisim sureci zorluymus galiba
Dc kullanmiyorum reis yaDiscorddan etkinlik şeysine girip sorsana abdullah abiye şimdin![]()
Hocam o zaman 2 tane alın birini iade edersinizDc kullanmiyorum reis ya![]()
Magazadada yok ki reis ya bi stok var gorunuyor bi yok oluyor simdi magazaya gideriz burda yok derler falanHocam o zaman 2 tane alın birini iade edersiniz
Ya da mağazaya gidip deneyin mağaza stoklarını gör deyip
Hangi beden giyiyorsun ve nerde oturuyorsunMagazadada yok ki reis ya bi stok var gorunuyor bi yok oluyor simdi magazaya gideriz burda yok derler falan
İstanbulda anadolu yakasindayimHangi beden giyiyorsun ve nerde oturuyorsun
Alıntıyı görüntüle
XL Bedeni buralarda varmış
dün ürünler elime ulaştı pantolon tam hatlarıyla bana özel dikilmiş gibiydi cuk oturdu kazak da güzel tam oldu bedenime ama reyondan alınmış denenmiş gibime geldi.. değişim olsaydı eğer yapardım fakat e ticaretten sadece iade oluyormuş... giyeceğimAlıntıyı görüntüle
hala bir aksiyon yok yazık..