www.hpstore.com.tr Güvenilir Bir Site Mi?

Gerçek olma imkanı yok gibi bu fiyata ya ama gerçekse kaçmaz tabi

hp nin resmi sitesi ama fiyat bi garip ben de anlamadım normal yerine wireless modelini koymuşlar galiba

Kulaklık ararken ciddi anlamda uygun fiyatlı bir kulaklık buldum. Piyasada 2500 lira bandında olan kulaklık HP Store adresinde neredeyse yarı fiyatında satılıyor.
Ürün Linki : HyperX Cloud II 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık Kırmızı 4P5M0AA
Site hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tabii ki de güvenilir. Hepsiburada'da vs. sattıkları HP Victus laptoplar mevcut. Millet alıyor ve memnun. Yurtiçi Kargo ile yolluyorlar kargoları. Canlı desteği ile de konuşmuştum. Hatta mesajlaşmadan sonra e postama mesajların olduğu bir posta dahi geldi. Gayet güvenilir.

bence sipariş verilir geldiğinde kontrol edersiniz zaten eğer kablolu gelir ise iade süreci başlatırsınız

Arkadaşlar ürün kodunu yazınca Google da kablolu çıkıyor yanlış koymuşlar kablosuz değil bence ürün

Bir çok platformda mağazaları var ve HP'nin Türkiye satış noktalarından biriymiş, güvenilir gözüküyor. Ürün doğru gelirse iyi fırsat cidden.

O zaman sipariş veriyorum. Elime ulaşınca burayı da bilgilendiririm.

Muhtemelen kablolu gönderecekler.Sondaki kodu nette aratınca kablolu modeli görünüyor.

Geri