FENERBAHÇE - Ads maçı hakkında düşünceleriniz

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,334
Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Çim biçme makinesi, bir ya da daha fazla dönerbıçak kullanarak çimenleri belli bir yüksekliğe kadar kesmeye yarayan makinedir. Bıçaklar enerji gücünü; el kuvveti, elektronik bir motor ya da içten yanmalı motor vasıtasıyla alabilir. Bazı makineler çimleri saman şeklinde örebilme ya da çırpıntıları toplayabilme özelliğine de sahiptir.

herkes her şeyin farkında ama değişen bir şey yok boşuna kendimizi yormaya gerek yok bu maçta unutulacak akla geldikçe sövülecek ve kapanacak aynı alanya maçında olduğu gibi

Fenerbahçe ligden çekilmeli artık o zaman tff nasılda gelip yalvaracaklar görün

Çim biçme makinesi, bir ya da daha fazla dönerbıçak kullanarak çimenleri belli bir yüksekliğe kadar kesmeye yarayan makinedir. Bıçaklar enerji gücünü; el kuvveti, elektronik bir motor ya da içten yanmalı motor vasıtasıyla alabilir. Bazı makineler çimleri saman şeklinde örebilme ya da çırpıntıları toplayabilme özelliğine de sahiptir.

Ne alaka?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ali palabiyikta Fenerbahçe biçme makinası

Kusura bakmada 2019 da bu hakem için hata yapabilir açıklaması yapan ben değilim. O zaman takımların yanında dursa bugün bunu yaşamayacaktık. Ne ektik onu biçtik

Katledildik diyecek bir şey yok
son dk arda güler frikikten çakacaktı maç bitecekti ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bakın hiç konuşmaya da gerek yok okey hatalı kararlar var ama rakibe de var altay bugün iyiydi
ama altayın eline aldığı topta kırmızı görmesi lazımdı maçı izlerken pozisyonda dedim lan kırmızı görmeyiz umarım diye görmedik

yani bakın hiç konuşmaya da gerek yok okey hatalı kararlar var ama rakibe de var altay bugün iyiydi
ama altayın eline aldığı topta kırmızı görmesi lazımdı maçı izlerken pozisyonda dedim lan kırmızı görmeyiz umarım diye görmedik
Sübhanallah ilk defa doğru konuşan FB taraftarı. Altay'ın faulu en az kartlikti zaten boş boş itiraz ediyo bide kart görmeye çok razı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,754
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri