@joker♤ hocam ben 3400tl ye one s buldum iki kollu iki kolda orjinal 2adet kollu faturasıda varmış 1Tb versiyon3000-4000TL bütçem var ancak ps4 çok eski geliyor. Sizce PS4 mü yoksa Xbox one s mi alayım. TLOU ve Forza Horizon oynamak istiyorum biliyorum ikisi ayrı konsollarda o nedenle Fortnite ve gamepass için xbox one s alınır mı sizce?
Oyunlarda kasma donma olurmu çok iyi fiyat ps4 alıcaktım ama o bütçeden harcama yapmam gerekti bütçe 4k ya indi bunun yanına bide gamepass almayı düşünüyorum 1yıllık@joker♤ hocam ben 3400tl ye one s buldum iki kollu iki kolda orjinal 2adet kollu faturasıda varmış 1Tb versiyon
@MematiBaş🚬 Ne dersin hocam bu konu hakkında?@joker♤ hocam ben 3400tl ye one s buldum iki kollu iki kolda orjinal 2adet kollu faturasıda varmış 1Tb versiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlarda kasma donma olurmu çok iyi fiyat ps4 alıcaktım ama o bütçeden harcama yapmam gerekti bütçe 4k ya indi bunun yanına bide gamepass almayı düşünüyorum 1yıllık
bilmiyorum kanka kusura bakma.@MematiBaş🚬 Ne dersin hocam bu konu hakkında?
@Gri Caner biliyor musun kanka?bilmiyorum kanka kusura bakma.
Sizce benim dediğim konsol alınır mı? hocam?Ps4'e eski diyip one s almak.Bruh.
Gayet iyi fiyat özellikle gamepadleri kontrol ederek al@joker♤ hocam ben 3400tl ye one s buldum iki kollu iki kolda orjinal 2adet kollu faturasıda varmış 1Tb versiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlarda kasma donma olurmu çok iyi fiyat ps4 alıcaktım ama o bütçeden harcama yapmam gerekti bütçe 4k ya indi bunun yanına bide gamepass almayı düşünüyorum 1yıllık
Eyvallah hocam kasma olurmu peki?Gayet iyi fiyat özellikle gamepadleri kontrol ederek al
Olmaz hocam çok yüksek grafik açmassanızEyvallah hocam kasma olurmu peki?
Ben konsolda ayar yapılmıyo diye biliyorum hocam ayarlanıyormu ayriyeten pes 2020 cd olarakta varmış hocam yeni gördümOlmaz hocam çok yüksek grafik açmassanız