Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,621
Ne yazdı storye
Kanka fikir yok ama sakın etkiliyecem diye kendini rezil etmeArkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize
başlamadan bitirsinNapıyosun tatil gidiyo gibi şeyler de
gerçekten etkilemek istiyorsanArkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize
kızgerçekten etkilemek istiyorsanat gerisini bilirsin zaten heralde ama şova gerek yok diyorsan sohbet aç kanka başka napabilirsin git kızın evinin önüne alevlerle adını yaz dicek halimiz yok sen bi konuş kızla niyeti o zaman belli olur zaten
aga videoyu bulamadım ya atıcaktım bi tane amakızatınca armadaşın ekrana bakiş
![]()
Bnde bulamadımaga videoyu bulamadım ya atıcaktım bi tane ama
aga videoyu bulamadım ya atıcaktım bi tane ama
Kanka alevden çehre olan bir kitap olması lazım envanterinde sonra eşşeğe binerek kızın evine doğru yola koyuluyorsun sonra ilk gördüğün binanin içindeki çiçekleri yan yana koyup kızın ismini yaziyorsun sonra örs koyuyorsun ve kılıcına alevden çehre basıyorsun gülleri yakıyorsun tek tek kız en son adını yazıp ateş ima ettiğini düşündüğü için sana üçlü mızrak atıyor sen sinirleniyorsun yanında örs varken kılıcına keskinlik 5 basıyorsun gidiyorsun fight atıyosunuz sonra baktın kız herobrine çıkıyor sende 2015-2016 dönemlerindeki video giriş introlarina dönüyorsun notch oluyorsun fight atıyosunuz en son kızın 4090 ekran kartını görüyorsun fight atarken lan boşver diyorsun kızı ekran kartını alıp kızın evinden yunanistana doğru koşuya çıkıyorsun kızın abileri peşinden gelirse aparkat koy hepsine gücün yoksa deli taklidi yap ama zırhına koruma 4 felan varda veya dikenler 2 kurtulursun böyle yaniArkadaşlar bi kız var harbi güzel bu kızın çok sevdiği bi şarkı varmıs onu st attım sonra bu yanıt verdi hikayeme bugun bidaha attım başka sevdiği bi şarkıyı fotomla yine yanıt verdi şimdi napmam lazım aklıma bir şey gelmiyor nasıl etkileyebilirim taktik versenize
Kanka storyime bi şarkı daha atayım mı abartı mı olurmüzik atmışsın story'ne müzikten konuşma açmaya çalışabilirsin