Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,517
CSM'e girince seçenek olarak ne çıkıyor hocam? Normalde Boot sekmesinde Boot edilen cihazlar çıkması gerekiyordu.![]()
CSM'e girince seçenek olarak ne çıkıyor hocam? Normalde Boot sekmesinde Boot edilen cihazlar çıkması gerekiyordu.![]()
Montajlamayı kontrol et hocam. Launch CSM de Enabled durumda. Sen Windows'u UEFI mı kurdun?Bunlar çıkıyor![]()
Attığın son fotoğrafta CSM yazan yeri Disabled yapıp kaydedip çık bakalım o zaman.Bu videodan yapmıştım galiba uefi
Bence sen onları ters bağladın ya da Power kablolarını takmadın.Olmadı hocam SSD ve HDD girişlerini kontrol edeyim
PSU'dan gelen kabloyu taktın mı?Bı sata kablosu bı de anakarttan takılı olan kabloyu taktim
SSD ve HDD üzerinde iki kablo takılıysa sorun yok hocam. Anakarta bağlı olan yerlerde ilk SATA portuna SSD'nin, ikinci SATA portuna HDD'nin bağlı olduğundan emin ol.2 adet kablo takılı
Hocam ben de 1 tane sata kablosu var galiba o yüzden olmuyorSSD ve HDD üzerinde iki kablo takılıysa sorun yok hocam. Anakarta bağlı olan yerlerde ilk SATA portuna SSD'nin, ikinci SATA portuna HDD'nin bağlı olduğundan emin ol.
SSD ve HDD'nin bağlı olan SATA kablosunun ve anakarta bağlı olan SATA Port kısmının fotoğrafını atabilir misin?Hocam ben de 1 tane sata kablosu var galiba o yüzden olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablolara baktım ama 1 tane var 1 tane daha almam mi gerekiyor