🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

Bazı ürünlerim kutusu hasarlı bazı ürünlerde ise çizik var bunlar nasıl iade ediliyor?
Teknosa iade haklarındaki kurallar geçerli dostum. 14 gün içerisinde memnun olmadığını belirtip iade edebilirsin.

sizce basilisk x alınır mı hocam? halihazırda mousem rival 300 rahat eder miyim ?

Beyler neyi tartışıyorsunuz o monitör iyi bir monitör @Ckribrahim 2 kere belirmiş konuda normal iade hakları geçerli. Alın sıkıntılıysa iade edersiniz. Bir daha nerde bulacaksınız 5 bin liraya 2k monitörü?

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Hp x27q outlet olarak aldım, şansa lg panel denk geldi, iade eden arkadaş da sadece 2 gün kullanmış. Teknosada outlet ürünler sadece iade edilen ürünler oluyor. Teşhir olanların başlığında teşhir şeklinde yazıyor
Panelinin ne olduğuna nereden bakıyoruz.

bu fiyata bu özellikler 10/10 ihtiyacı olan alabilir, yine de fiyat daha uygun olabilirdi 1 ay önce x27i 5600e aldım

Panelinin ne olduğuna nereden bakıyoruz.
images (52).jpeg

HW revision yazan LIM101 lg panel oluyor

Ben aldım 3 taksitle teşekkürler indirim için özellikleri çok iyi ölü pixel ghosting olmasa kafi.

hyperx kulak içini aldım diyelim bana geldi bozuk veya beğenmedim diyelim ben tekrar iade edebiliyor muyum?

Geri