240hz monitörde düşük fps

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
Normalde 280 civarı fps alıyorum arada çok çatışma vs olunca 200 fpslere iniyor. 240hz monitör almayı düşünüyorum. O 200lere düştüğü zamanlar oyun kasıyor gibi hisseder miyim drop vs olur mu?
Ayrıca valoranta gelen son güncellemeden sonra fps kaybı yaşayan tek ben miyim ? normalde asla 200 altına düşmeyen fps güncellemeden sonra 200 altına düşmeye başladı

Hocam düşüş pek fark etmezsiniz 165 hz kullanıyorum ağır bir FPS drop olmadığı sürece fark etmiyorsunuz

Yırtılmalar oluşabilir, VSync ile bir nebze de olsa düzeltebilirsin. Ayrıca FPS düşüşü tek sende değil çoğu kişi yaşıyor ben de dahil.

Yırtılmalar oluşabilir, VSync ile bir nebze de olsa düzeltebilirsin. Ayrıca FPS düşüşü tek sende değil çoğu kişi yaşıyor ben de dahil.
güncellemden dolayıdır diye düşünüyorum. dün başladı fps düşüşü çünkü. Alacağım monitörde var Gsync
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam düşüş pek fark etmezsiniz 165 hz kullanıyorum ağır bir FPS drop olmadığı sürece fark etmiyorsunuz
tamamdır hocam

Normalde 280 civarı fps alıyorum arada çok çatışma vs olunca 200 fpslere iniyor. 240hz monitör almayı düşünüyorum. O 200lere düştüğü zamanlar oyun kasıyor gibi hisseder miyim drop vs olur mu?
Ayrıca valoranta gelen son güncellemeden sonra fps kaybı yaşayan tek ben miyim ? normalde asla 200 altına düşmeyen fps güncellemeden sonra 200 altına düşmeye başladı
Şöyle örnek vereyim, imzadaki sistem ile pubg oynuyorum ve 165 fps altına düşüyor sürekli ve kasma hissi tarzı ve yırtılma tarzı görüntüler oluşuyor , diğer fps oyunlarındada aynı olurmu bilmem çünkü diğer oyunlarda fpsim yüksek hep

normalde 75hz kullaniyorken 74fpse dustugunde kasiyor gibi hissediyorudum. Hatta 240hz alirken dedim ki hikayeli oyun oynamayi da seviyorum onlarda 240 alamayacagim nasil olacak?
Valorant icin konusursam ben de seninle ayni sekilde 300-250 arasi alirken bazi durumlarda 200e kadar dusuyor fps ama hic farketmiyorum(profesyonel deilim belki o yuzdendir) ayrica hikayeli oyunlarda da fps dalgalanmasi cok yuksek olmadiktan sonra sıkıntı yasamiyorim.

Şöyle örnek vereyim, imzadaki sistem ile PUBG oynuyorum ve 165 fps altına düşüyor sürekli ve kasma hissi tarzı ve yırtılma tarzı görüntüler oluşuyor , diğer fps oyunlarındada aynı olurmu bilmem çünkü diğer oyunlarda fpsim yüksek hep
freesync ve gsync vb kullanmıyosuundur

Browser oyunları dışında bir sorun olmaz. %1 ve ‰1 çok düşerse sıkıntı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,145
Üyeler
195,550
Son üye
qwertyz
Geri