Çözüldü✓ Bu monitörde bir sıkıntı var mı?

Kutlu0

80+
Reaksiyon skoru
88
Merhabalar hayatımda ilk defa bir mönitörüm oldu ama monitöre yaptığım testlerde sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum sizce bu görsellerde birr sıkıntı var mı?
Ayrıca 1 tanede ölü piksel var monitör diz üstü bilgisayarıma bağlı 1070 var içinde monitörü görüntü ayarlarından 144 hz ayarladım

Ekler

• WhatsApp Image 2023-03-12 at 17.01.26.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-12 at 17.01.26.jpeg
    547.6 KB · Hit: 86
  • WhatsApp Image 2023-03-12 at 17.01.18.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-12 at 17.01.18.jpeg
    383.5 KB · Hit: 76
144 için gayet güzel

Merhabalar hayatımda ilk defa bir mönitörüm oldu ama monitöre yaptığım testlerde sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum sizce bu görsellerde birr sıkıntı var mı?
Ayrıca 1 tanede ölü piksel var monitör diz üstü bilgisayarıma bağlı 1070 var içinde monitörü görüntü ayarlarından 144 hz ayarladım
Birazcık ghosting var ama normal 144 hze göre.

165 hz yi vermiyor mu hocam hdmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bazı altın uç hdmiler veriyor ama bildiğim kadarıyla
Benim ki eski bir hdmı kablosu yenisini alcam ama birde 1 tane ölü pixel var ekranın sol üst tarafında diyorum acaba garantiye mi göndersem ne dersin alalı bi 2-3 hafta oldu

Hangi monitör?

Asus vga24q1a modeli ghpsting testleri yaptım yıkarda var bakıp bana fikrini söyler misin ben pek bilmiyorumda ghpstingin nasıl anlaşıldığını
Bence normal testler bir sıkıntı yok gibi ölü piksel ekranın tam ortasında değilse bozmaz zaten gerek yok bence uğraşmaya garantil ile.

Benim ki eski bir hdmı kablosu yenisini alcam ama birde 1 tane ölü pixel var ekranın sol üst tarafında diyorum acaba garantiye mi göndersem ne dersin alalı bi 2-3 hafta oldu
hocam ölü piksel varsa gönderin direk beklemeyin şahsen

Bence normal testler bir sıkıntı yok gibi ölü piksel ekranın tam ortasında değilse bozmaz zaten gerek yok bence uğraşmaya garantil ile.
tamamdır bende çok rahatsız olucağımı düşünmüyorum ekranın sol üst tarafında ve video izlerken falan hiç fark etmiyorum ama başka bir arkadaş zamanla rahatsız olucağımı bu yüzden değiltirmemi tavsiye ediyor napıcağımı şaşırdım

Hocam ölü piksel varsa monitorde garantisi bitmeden garantiye verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,686
Üyeler
195,708
Son üye
Keyfoo
Geri