Fsr 2.0 Konuşulduğu kadar iyi mi ? Dlss vs Fsr !

BatuhanKLC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
856

Rdr 2 de ilk 5 dakikada fark ettiğim 2 tane büyük hata var Fsr de .
Sizin de fark ettiğiniz Fsr hataları var mı başka oyunlarda ?
Sizce bu seriyi devam ettireyim mi ?

Sizce far dlss e yaklaştı mı ?
@Ckribrahim

@Ckribrahim
AMD far ile kendine satışlarda arttırmak için doğru yolda fsr 2.0 dan memnunum şahsen

rdr 2 oyununda fpsye bakmadım ama aynı saç vs. kalite sorununu dlss ile de yaşıyorum

6750xt ile denedim rdr2 de bilmiyorum sadece bu oyundamıdır ama fsr bana dlss ten daha iyi geldi dlss çok blurluyor gibi
Bnim arkta dedi oynarken çimenmine karışıyor fln karıncalanıyor gibi

sanki rdr düzgün dlss ve fsr olmamış gibi anlam veremedim witcher 3e de yeni geldi dlss biliyorsunuz onda çok güzel çalışıyor lakin rdr2de açmıyorum çünkü kalite modunda bile bozuyor görüntüyü

6750xt ile denedim rdr2 de bilmiyorum sadece bu oyundamıdır ama fsr bana dlss ten daha iyi geldi dlss çok blurluyor gibi
Elimde 3080-3070 ve 6900xt var keskinlik ayarların ne alemde ? Ben öyle bir şey hissetmedim .

@Ckribrahim
bu bir hata degil ki ayrica FSR 10/10 bi teknoloji ciddi oranda fps degeri yukseltiyor, sulu alanlarda FPS'in ciddi anlamda dusme sebebi oyundaki su fizik katsayisinin fps e ciddi oranla etki etmesinden dolayi, en cok zaten su fizik katsayisi etkiliyor onu kisabilirsin gereksiz zaten bence

rdr 2 oyununda fpsye bakmadım ama aynı saç vs. kalite sorununu dlss ile de yaşıyorum
Ek grafik ayarların tamamı en yüksekte olunca , keskinlik en yüksekte olunca sorun yaşamıyorum ben.

Bana göre ikiside görüntüyü bozuyor

bu bir hata degil ki ayrica FSR 10/10 bi teknoloji ciddi oranda fps degeri yukseltiyor, sulu alanlarda FPS'in ciddi anlamda dusme sebebi oyundaki su fizik katsayisinin fps e ciddi oranla etki etmesinden dolayi, en cok zaten su fizik katsayisi etkiliyor onu kisabilirsin gereksiz zaten bence
Dlss de bu sorun yaşanmıyor ama iki rakip yazılım karşılaştırılıyor bu başlık altında . 10/10 iddalı bir cümle . 10/7 nın üstü yok bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri