Ana Konu 🔥İtopya Efsane Doğum Günü Fırsatları Başladı!🔥

ayın ürünleri zamanından almıştım ben de itopyadan aşırı memnunum 250 ye almıştım o zaman ama bu fiyata bile olsa bir tane daha alabilirim bence çok güzel h.o. :)
sen çok eskiden almışsın :D bende 450 iken alayım dedim ama nasip olmamıştı şimdi de ahtım varı 800 altına düşerse alırım diye düştü alıyım dedim

sen çok eskiden almışsın :D bende 450 iken alayım dedim ama nasip olmamıştı şimdi de ahtım varı 800 altına düşerse alırım diye düştü alıyım dedim
Sipariş Tarihi23.03.2022

Sen dedikten sonra baktım zaman çabuk geçiyor cidden :)) 1 sene olmuş ben de mi bir tane daha alsam :D Yedekte dursun cidden elim ayağım ben çok sevdim. Eniştem bile bunu kullandı geldiğinde diyor çok güzel mouse tutuş basma hissi vs. Bazıları kalitesiz vs diyor ama ben çok memnunum.

Arkadaşlar corsair virtuoso nasıldır, tavsiye eder misiniz? Bu parayı vermeye değer mi?

ben indirim göremiyorum :d

Sipariş Tarihi23.03.2022

Sen dedikten sonra baktım zaman çabuk geçiyor cidden :)) 1 sene olmuş ben de mi bir tane daha alsam :D Yedekte dursun cidden elim ayağım ben çok sevdim. Eniştem bile bunu kullandı geldiğinde diyor çok güzel mouse tutuş basma hissi vs. Bazıları kalitesiz vs diyor ama ben çok memnunum.
çok pahalı bence yani abartıldı fiyatı biraz çünkü ben 450 ye gördüğümde dolar 17.5 du şimdi 19 oldu dolar ama fiyat 450 den 1200 lere geldi 3 katı neredeyse bence kazık 700 tl bile ama sen bilirsin tabi bende kendim almadım ama çok kişiye önerdim önerdiğim herkes dua ediyor :D

Geri