❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

Bu ürünlerin üretimi o kadar basit ki inşallah kötü bir ürün değildir. Aldım gitti. En kötü patates kızartma makinesi fırın yemekleri için kullanırım.

Euary olanı almıştım acaba onu iade edip buna mı geçsem ne dersiniz?
Amazonla görüştüğümde kullansam bile 30gün iade hakkım oldugunu belirtti. Gümrük ücreti de iade oluyormuş
euary de iyi bir airfryer bende aldım o airfrydan bu çeyize :D

Arkadaşlar bulabildiğim yorumlar henüz bu kadar. Başka bulabilen eklerse çok sevinirim. Ben de aldım denemek için Amazon sorun çıkarmaz en azından. https://www.amazon.de/-/en/Dehydrator-Rotisserie-Grease-free-without-Programmes/dp/B0BS48HQ3Z
Yorumlar Güzel Gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürünlerin üretimi o kadar basit ki inşallah kötü bir ürün değildir. Aldım gitti. En kötü patates kızartma makinesi fırın yemekleri için kullanırım.
İnşallah Kötü Çıkmaz Bende Çektim Birtane

alırım bi hayırlı olsun :) annem çok önyargılı bunlara o önyargıyı kırmam lazım :D
Screenshot_3.png

Euary olanı almıştım acaba onu iade edip buna mı geçsem ne dersiniz?
Amazonla görüştüğümde kullansam bile 30gün iade hakkım oldugunu belirtti. Gümrük ücreti de iade oluyormuş
o geçen paylaşılan sanırım nasıldı memnun musunuz

Vallahi kullanılan bir eve gitsin hayran kalıyorlar. Teyzemlerde görmüş hem pişmesi hem kolaylığı mest etmiş.
teyzem aldı arkadaşı aldı ama hiç beğenmediler ilk gün teyzemlere gittik kullanmayı bilmiyoruz yaktık patatesi babam hemen kızdı buna paramı verilir falan :D ama Abdullah abinin videosunu izletmiştim bu modeli biliyolar dönüyo yanma derdi falan filan yok bunu sevdiler bakalım nasıl olcak inşallah gelir ya. (teyzemdeki normal airfryer bunlar gibi fonksiyonlu değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,116
Üyeler
192,883
Son üye
xyze
Geri