❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

Ürünün yurtdışı fiyatını görünce bruh dedim. 100tl ye böyle bir ürün aldığımı düşünemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teyzem aldı arkadaşı aldı ama hiç beğenmediler ilk gün teyzemlere gittik kullanmayı bilmiyoruz yaktık patatesi babam hemen kızdı buna paramı verilir falan :D ama Abdullah abinin videosunu izletmiştim bu modeli biliyolar dönüyo yanma derdi falan filan yok bunu sevdiler bakalım nasıl olcak inşallah gelir ya. (teyzemdeki normal airfryer bunlar gibi fonksiyonlu değil)
Zaten ilk 3 5 yemek deneme olucak onlara çare yok. Sonrasında artık ne kadar ısıda ne kadar süreyle piştiğini kavrarız.

Ürünün yurtdışı fiyatını görünce bruh dedim. 100tl ye böyle bir ürün aldığımı düşünemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten ilk 3 5 yemek deneme olucak onlara çare yok. Sonrasında artık ne kadar ısıda ne kadar süreyle piştiğini kavrarız.
aynen öyle ama bunu anlatamadım :D

cektim bitane bende umarim uzmez👀

Bende gourmexxx almıştım iptal olmuştu bunu çektim bakalim nasil gelecek.yorum olmamasi az olmasi biraz üzücü ama olsun işimi görsün yeterli çok yüksek performans takıntım yok 1.800 veriyoruz sonuçta

Tavuk çevirme aparatı ve 3 adet tepsi kesin geliyormu emin olamadım

Bu fiyata bu ürün bedava ihtiyacı olan kaçırmasın. Aldım bir adet. Teşekkürler

Evet birlikte geliyor başlıkta öyle yaziyor
Açıklamada böyle yazılmış;
Kapsamlı aksesuarlar
DMS XXXL sıcak hava fritözünün fonksiyonlarını tam olarak kullanabilmeniz için ek pişirme ve hazırlama aksesuarları (1 x çevirme şişi, 1 x fırın tepsisi, 1 x ızgara ızgarası kaldırıcı) alacaksınız.

Stok bitti.

Euary olanı almıştım acaba onu iade edip buna mı geçsem ne dersiniz?
Amazonla görüştüğümde kullansam bile 30gün iade hakkım oldugunu belirtti. Gümrük ücreti de iade oluyormuş
Bende euary aldım. Bunuda sipariş geçtim hocam. Tavsiyem gerekirse asgarisini ödeyin kartın ama ikisinide tutun elinizde çok güzel paralara ssatilir maks 3 ay içinde.

Geri