Pc Kendi Kendine Reset Atıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

TahaEmin

80+
Reaksiyon skoru
19
Bilgisayarımı 2018'in yazında sıfır olarak aldım. Bilgisayar Özelliklerim AMD RYZEN 3 2200G, GTX 1050Tİ, MSİ B350M ANAKART, 2X CORSAİR 16GB 3000MGz RAM... Bilgisayarımda 3 aydır kendi kendine reset atma sorunu var. Format attım, ramleri söküp yerini değiştirdim, işlemci termal macununu yeniledim. Ama sorun geçmedi. Örnek olarak valorant oynarken bir anda kapanıp açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayarımı 2018'in yazında sıfır olarak aldım. Bilgisayar Özelliklerim AMD RYZEN 3 2200G, GTX 1050Tİ, MSİ B350M ANAKART, 2X CORSAİR 16GB 3000MGz RAM... Bilgisayarımda 3 aydır kendi kendine reset atma sorunu var. Format attım, ramleri söküp yerini değiştirdim, işlemci termal macununu yeniledim. Ama sorun geçmedi. Örnek olarak valorant oynarken bir anda kapanıp açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sadece Valorantta mı oluyor bu sorun?

Psu nedir, eğer düşük w değerine sahip bir şey kullanıyorsan belki ondandır

Video izlerken bile oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu nedir, eğer düşük w değerine sahip bir şey kullanıyorsan belki ondandır
550 wat 80 plus psu var

550 wat 80 plus psu var
RAM'leri teker teker denedin mi?

Ekran kartını sokunce ekrana görüntü gelmiyor vah kaplosunu anakarta takatığım halde
Anakartın tam marka modeli nedir hocam? BIOS'u sıfırlamana yardımcı olayım.

Msı B350M PRO-VD PLUS anakartım
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. Ondan sonra RAM'leri çıkar. RAM'leri çıkardıktan sonra JBAT1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir hocam. Ondan sonra RAM'leri takıp sistemi çalıştır bakalım.
Ekran Görüntüsü (354).png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri