Öneri iPhone 11 veya 13 almak hakkında?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
593
Dostlar selam aklımda ufak bir soru var bilgili kişiler cevaplarsa çok sevinirim. Öncelikle iPhone 11'e geçmek istiyorum veya durumuma göre 13'e fakat şuan ki telefonum "Samsung A52s 128 GB 5G" modeli bunu satıp iPhone'a geçmek mantıklı mı sizce bide hepsiburada'da şimdi al sonra öde olayı ve eskiyi yenisiyle değiştir gibi bir kampanya var sonra öde'de 40K limitim var almayı düşünüyorum fiyatı artmadan sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostlar selam aklımda ufak bir soru var bilgili kişiler cevaplarsa çok sevinirim. Öncelikle iPhone 11'e geçmek istiyorum veya durumuma göre 13'e fakat şuan ki telefonum "Samsung A52s 128 GB 5G" modeli bunu satıp iPhone'a geçmek mantıklı mı sizce bide hepsiburada'da şimdi al sonra öde olayı ve eskiyi yenisiyle değiştir gibi bir kampanya var sonra öde'de 40K limitim var almayı düşünüyorum fiyatı artmadan sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
iphone 11 fiyatını haketmeyen ürün yurt dışı kayıt ettirebiliyorsanız 14 pro max ayrica dediğiniz hepsiburada kampanyasi sadece iyi telefonlara indirim yapiyor sizin telefonunuzda iyi yerinde değil Allah bilir 3 Bin TL indirim yaparlar

iphone 11 fiyatını haketmeyen ürün yurt dışı kayıt ettirebiliyorsanız 14 pro max ayrica dediğiniz hepsiburada kampanyasi sadece iyi telefonlara indirim yapiyor sizin telefonunuzda iyi yerinde değil Allah bilir 3 Bin TL indirim yaparlar
6K verdi sorunsuz telefona

iPhone 11 o ekran ile asla parasını hak etmeyen ve hiçbir zaman hak etmemiş eski bir telefon. İmkanınız varsa direkt 13 e yönelin.

iPhone 11 o ekran ile asla parasını hak etmeyen ve hiçbir zaman hak etmemiş eski bir telefon. İmkanınız varsa direkt 13 e yönelin.
Peki ikinci el 13 almak mı mantıklı yoksa hepsiburada ki bu kampayanları kullanmak mı?

hepsiburada kuponla daha fazla veriyor bence 13 e geçilebilir ama 2.el den kaça sattığınıza da bakın belki 2.el de daha fazla para eder

vay be , dediğim gibi 11 fiyatini haketmeyen bir telefon bende istiyordum herkes yurt dışı önerdi aynı fiyata daha yüksek modelini aliyosun en azindan 12 alabilirsiniz ama 40K butcem var diyorsanız 13 değil 14 alın sonuçta 15'in çıkmasina az kaldi 😀
40K bütçe temelde bende yok hepsiburadanın sonra öde mevzusunda var :D

13 öneririm. Veya mini

hepsiburada kuponla daha fazla veriyor bence 13 e geçilebilir ama 2.el den kaça sattığınıza da bakın belki 2.el de daha fazla para eder
Sıfırı 11K telefonun 9.5K satmayı düşünüyorum kılıf koruyucu ekran aksesuarlar dahil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 öneririm. Veya mini
Ne şekil satın alırsam kar ederim diye düşünüyorum ve zarara girmem..

iPhone 13 güzel bir telefon, 11 yerine bu modele yönelebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,869
Üyeler
189,173
Son üye
Sakaryafanı
Geri