Öneri Babaya gidicek 7-8K Telefon önerisi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
islemcisi falan önemli değil kamerasi ve ekran yenileme hizi guzel olsa super olur 7000 8000 fiyatlarında bir telefon arıyorum a52 dusundum ama sizin de fikirlerinizi duymak isterim

islemcisi falan önemli değil kamerasi ve ekran yenileme hizi guzel olsa super olur 7000 8000 fiyatlarında bir telefon arıyorum a52 dusundum ama sizin de fikirlerinizi duymak isterim
Şuna bir bakmanı öneririm.
120Hz ekran yenilemesi, 3 Tane kamerası var. Ana kamera 48mp, ikinci kamera 13mp, üçüncü kamera 2mp, ön kamera da 16mp.
Tam aradığın telefon sanırım bütçene uygun.
Baban internetten almaya karşıysa Teknosa da falan da var.
Ama bütçe el veriyorsa A52 bundan kamera ve ekran olarak daha iyidir muhtemelen.

gri renginede bakabilirsin

Şuna bir bakmanı öneririm.
120Hz ekran yenilemesi, 3 Tane kamerası var. Ana kamera 48mp, ikinci kamera 13mp, üçüncü kamera 2mp, ön kamera da 16mp.
Tam aradığın telefon sanırım bütçene uygun.
Baban internetten almaya karşıysa Teknosa da falan da var.
Ama bütçe el veriyorsa A52 bundan kamera ve ekran olarak daha iyidir muhtemelen.
babama da tecno önermişler denildiği kadar iyi bir marka mı bütçe konusu da şöyle yani babami uzun yıl göturcek bir telefon olsun fiyati fazla olsun

babama da tecno önermişler denildiği kadar iyi bir marka mı bütçe konusu da şöyle yani babami uzun yıl göturcek bir telefon olsun fiyati fazla olsun
Ben de babama Tecno Camon 16 almıştım. Fazlasıyla memnun. Boyutu 6" üzerinde olduğu için ekranı da rahat görebiliyor. Kamerası iyi ve şarjı da bayağı iyi gidiyor. Camon 18P daha da iyidir diye düşünüyorum. Şuan kendime Poco X5 Pro 5G aldım bütçem yetmese Camon 18P almayı düşünüyordum.

Note 10 pro baya güzel telefon öneririm. Samsung hakkinda fikrim yok.

Redmi Note 10 Pro da olabilir.
Bütçe çıkıyorsa 8 ram 256 gb hafızalıyı alıp uzun yıllar kullanabilir.
bence alabilirse attığım note 10 proyu alsın işlemci olarak daha iyi ve 4k video çekebiliyor
ikinizin de önerileri çok güzeldi çok sağolun yarın babama göstereyim ikisinide artık hangisini isterse onu alacağız yapacak bir şey yok 😀

Geri