Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 aşırı ısınıyor 90 derece

Kontrol ettim fan başta takılı gelmedi 2 ayağı çıkıktı müşteri hizmetlerini aradım takabilirsiniz dediler taktım 87 ye düştü pek fark olmadı
Kule tipleri işe yarar mı yoksa sistemimde mi sorun var ama herkes aynı ısınmadan bahsetmiş youtubede kule tipi ile stok aynı güçtür yazmışlar napmalıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum forumda tartışma konusu var birisi diyor etkisi olmaz birisi diyor olur kafam karıştı cidden kule tipi stoktan farkı olmaz diyen var bunlar işe yaramaz diyen var gerçekten kafam karıştı 😂
dark frezzer x125 mi
Se 214 xt mi
Perfan 120-h mı ?
Teşekürler şimdiden
nasıl farkı olmuyo ya sen se 214 al bak bakıyım fark oluyo mu olmuyo mu

Kontrol ettim fan başta takılı gelmedi 2 ayağı çıkıktı müşteri hizmetlerini aradım takabilirsiniz dediler taktım 87 ye düştü pek fark olmadı
Kule tipleri işe yarar mı yoksa sistemimde mi sorun var ama herkes aynı ısınmadan bahsetmiş youtubede kule tipi ile stok aynı güçtür yazmışlar napmalıyım ?

Dostum forumda tartışma konusu var birisi diyor etkisi olmaz birisi diyor olur kafam karıştı cidden kule tipi stoktan farkı olmaz diyen var bunlar işe yaramaz diyen var gerçekten kafam karıştı 😂
dark frezzer x125 mi
Se 214 xt mi
Perfan 120-h mı ?
Teşekürler şimdiden
Perfanı ele, fiyatı uçtu.
x125 düşünülebilir, görünüşü de hesaba katarsak yine 214XT alırdım muhtemelen.

İtopyadan vok sistem aldım
Gigabyte rtx 3060 ti eagle
Ryzen 5 5600
Rampage x force 600w
Ekran kartı sorun yok mis gibi çalışıyor ısınma vs normal işlemci boşta 60 derece rust giriyorum girince 86 en düşük 90 a kadar çıkıyor 5 dakika oynadım fazlasını oynamaya çekindim sürekli kasadan aşırı bir hava fan sesi geliyor garantiye mi yollamalıyım yoksa normal mi bu sıcaklıklar .
Normal değerler.Turbo boost'u kapatıp düşüş sağlayabilirsin.Ek olarak soğutucu alman gerekli.

5600 ile kaç dereceleri görüyorsak fan almalıyız? csgo 12v12 fun serverde 72 derecelerde dolaşıyor benimki

dark frezzer x125 mi
Se 214 xt mi
Perfan 120-h mı ?
Teşekürler şimdiden
ben hiç stoktan farkı olmaz diyen görmedim hava soğutucular sıvılardan bile iyi soğutuyo şu an 214xt veya ag400 al 60da takılırsın

5600 ile kaç dereceleri görüyorsak fan almalıyız? csgo 12v12 fun serverde 72 derecelerde dolaşıyor benimki
80 üstü sıkıntı, aç bi god of war, spider man remastered falan stok fansa rahatlıkla 85leri görür.

Alıp takarsam işlemci veyahut kasada herhangi bir parça garanti dışı kalır mı yada bahane ederler mi ?
Hayır, ayrıca kasten yapılmadığı sürece kolay kolay bozulmaz işlemci.

dark frezzer x125 mi
Se 214 xt mi
Perfan 120-h mı ?
Teşekürler şimdiden
çok basit dark x125 neden diğer modellerde tek fan var bunda 2 fan ve daha uygun yapıştır geç darkı. 6 bakır borulu olmasıda avantaj

Hepinize teşekkürler dostlarım ortak karar alalım şu an bana evet f/p lazım ama en iyi soğutacak olan lazım yükte 60 ta çalıştıracak bi fan lazım
Yardımcı olanlara teşekkür ederim fan tavsiyelerinizi bekliyorum
darkfrezzer X125
Se 214 xt
Kullananlardan tavsiye alırım .

80 üstü sıkıntı, aç bi god of war, spider man remastered falan stok fansa rahatlıkla 85leri görür.

Hayır, ayrıca kasten yapılmadığı sürece kolay kolay bozulmaz işlemci.
Yarı mesh stok fanlı 5600 rx6600 sistemim de max 78 derece görüyordum gow da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,618
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri