🔥İndirim Razer Deathadder V3 pro 2799 TL

Lamzu yeni bir marka olmasına rağmen tasarımsal ve kalite açısından Sora'dan daha iyi soranın tek iyi tarafı sanırım 47G olması, ama lamzu mini'de 49 gram zaten...
Yok onu anladım hocam da Sora lamzunun yanından geçemez dedin ya bu cümleyi kurunca insan baya fark arıyor. Aradaki farkları öğrenmek istemiştim ama duyamadım ikide tutuş açısından sensör açısından aynı çünkü bu mouseler arasında gidip geliyorum net bir şey duysam ona geçiş yapacaktım

Yok onu anladım hocam da Sora lamzunun yanından geçemez dedin ya bu cümleyi kurunca insan baya fark arıyor. Aradaki farkları öğrenmek istemiştim ama duyamadım ikide tutuş açısından sensör açısından aynı çünkü bu mouseler arasında gidip geliyorum net bir şey duysam ona geçiş yapacaktım
Tutuş açısından aynı değiller... Şekilleri birbirinden taamen farklı lamzu daha biraz ortadan geniş, yüksek ve boyut olarak da büyük, Sora ise daha küçük ve claw için... Sizin elinizin boyu ve tutu şekliniz nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea
Tutuş açısından aynı değiller... Şekilleri birbirinden taamen farklı lamzu daha biraz ortadan geniş, yüksek ve boyut olarak da büyük, Sora ise daha küçük ve claw için... Sizin elinizin boyu ve tutu şekliniz nedir?
Palm ve claw arası dedikleri bi tutuşum var. Palm gibi ama hafif pençemsi. Elim 18.5cm

Şu çocuga benziyor baştaki

Kutusunda best mouse for claw grip yazıyor hocam lamzunun
Claw için de palm için de gayet iyi geniş ve parmaklarınız önüne değmediğinden rahat ediyorsunuz

Arkadaşlar kısaca yazayim her mouseta sorun olur teknolojik urun sonuçta ozellikle ilk patchlerde ve dav3 mesela çok kotuydu ilk çiktiginda bazi sorunlari duzeltti ama hala tavsiye etmiyorum xlite v2 gibi seçenekler varken lamzuda coating kotu clickler çökuyordu düşuk bi ihtimalle olsada ama coating berbat ötesi olduğu için onuda tavsiye etmezdim minisinde düzeldi diyolar ama daha denemedim benim tavsiye ettiklerim sora,gpx(superlight),xlite v2,pulsar x2(yenipatchleri)... aklıma gelmeyenlerde vardır illaki yuksek butçelere çikanlar için ergo olarak pwnage stormbreak simetrik olarak finalmouse oneririm ayrıca belirli bir bütçeden sonra sensormuş yok latency imiş boşverin inanın farkını anlayamazsınız elinize uygun olan düzgün yapı kalitesi ve coatingi olan bi mouse alin yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,863
Üyeler
194,707
Son üye
Rafakksjeıdjdbeuxıks
Geri