sefasendur
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
ayar yapmadan kaç mhz de çalışıyor ramler ? 3200 ile 3600 arasında çok fark var mı ?
Bi arkadaş biostan 3533 hızına çekmiş hemen altindanki flck değeride 1767 yapmis 2 3 gündür konuşuyorum sorun yok diyorValoda mavi ekran alıyorum 3600 e çekince bios falan her şey guncel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ramlarin istediğim mhzye nasıl cekerim
2133 bios ayarsız çalıştı 3200de çalışıyor 3600 de %75 ihtimal crash yiyosun. 3200-3600 mhz arasında çok fark yok tabii ki oyun performansı olarak 100 fps aldığın oyundan 101-102 alırsın ama neden 3200de kullanalımki 3600 destekliyorkenayar yapmadan kaç mhz de çalışıyor ramler ? 3200 ile 3600 arasında çok fark var mı ?
yabancı forumlara bakıyorum genelde corsair ram modellerindede oluyormuş 3600 mhzyi stabil veremediğinden crash atıyo olabilir deniyo ama kesin çözüm hiçbir kaynakta yok.Bi arkadaş biostan 3533 hızına çekmiş hemen altindanki flck değeride 1767 yapmis 2 3 gündür konuşuyorum sorun yok diyor
Benim kargoda yarın gelirse kaçınılmaz son o zaman birlikte hareket edersek bisiler olabilir
naptın broYa arkadaşlar yanlış bişey yaptım heralde görüntü gelmiyo napcam
Sen bi kaç parça ile test etme imkanı bulmuşsun ve her seferinde sorun yaşamışsınyabancı forumlara bakıyorum genelde corsair ram modellerindede oluyormuş 3600 mhzyi stabil veremediğinden crash atıyo olabilir deniyo ama kesin çözüm hiçbir kaynakta yok.
Bios pilini çıkardım acildida bu ram MHz kaça cekcez ya acabayabancı forumlara bakıyorum genelde corsair ram modellerindede oluyormuş 3600 mhzyi stabil veremediğinden crash atıyo olabilir deniyo ama kesin çözüm hiçbir kaynakta yok.
naptın bro![]()
3566da deniyorum şuan 3533de olabilir unuttumFlck değerini yükselttim herwlde yanlislikla
Nasıl duzeltcem bunu
Bios pilini çıkardım acildida bu ram MHz kaça cekcez ya acaba
Bios reset olması lazımFlck değerini yükselttim herwlde yanlislikla
Nasıl duzeltcem bunu
Bios pilini çıkardım acildida bu ram MHz kaça cekcez ya acaba
2533 mü 3533 mü hocam ?Hunt showdown, valorant, modern warfare2 de denedim crash yok 2533te çalışıyor sorunsuz.
Birde söylemeden edemicem modern warfare2 de dlss açınca nasıl leş bi görüntü veriyor la öyle