- Reaksiyon skoru
- 9,840
Hocalarim böyle bı haber gördüm babamın kalbine inecek doğrumudur 1gunde 53k civarı -ye düştük
Hocam hastanedeydik babam haberi gördü adamla bakistikhocam haber doğru da kilosunun TL kuruna çevrilmiş hali için o yoksa yüzdesel olarak yüzde1 düştü
aman hocam babanıza dikkat edinHocam hastanedeydik babam haberi gördü adamla bakistik
Biz abarttık hocam ya herşeyin fazlası zarar ya şuan tüm bildiğim duaları okuyorum bari zararsız şekilde satsaydik inş satarızaman hocam babanıza dikkat edin
Alıntıyı görüntüle
Yalan haber.Hocalarim böyle bı haber gördüm babamın kalbine inecek doğrumudur 1gunde 53k civarı -ye düştük
haber yanlışmış zaten hocam hala ne panik yapıyorsunuzBiz abarttık hocam ya herşeyin fazlası zarar ya şuan tüm bildiğim duaları okuyorum bari zararsız şekilde satsaydik inş satarız
Emin misinizYalan haber.
öyle bi yazmışsın ki aman tanrım dedim bi anda büyük bir değişim yok ki %1 civarıHocalarim böyle bı haber gördüm babamın kalbine inecek doğrumudur 1gunde 53k civarı -ye düştük
Yani şuan kuyumcu bulsak cuma günkünden alirmiGRAM ALTIN: 1.238,00 TRY -%1,0 ONS ALTIN: 1.983,65 USD -%1,0
%-1 çakılma değildir bu düşüş gayet normal karşılanır ayrıca piyasalar halen açık değil cuma kapanışıyla aynı yerde altın