Ev için internet tavsiyesi

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar Şuan netspeed kullanıyorum, aldığım internet 75 mbps 6 upload ve maalesef 149 TL den 250 TL zam yaptılar. Ve bende zorunlu olarak internet sağlayıcımı değiştirme kararı aldım. şuan türknet düşünüyorum. önerebileceğiniz başka internet sağlayıcıları var mı? teşekkürler

bütçe sıkıntın varsa gibirnet alabilirsin

Türknette müşteri teknik desteği açısından sıkıntı çekersiniz.
Millenicom veya fixnet öneririm.

Ben de netspeed üzerinden geçiş yapacak firma arıyordum. Fiyatlarına baktım ve çok uygun geldi. Sanırım tercihimi bu yönde yapacağım teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Ben de netspeed üzerinden geçiş yapacak firma arıyordum. Fiyatlarına baktım ve çok uygun geldi. Sanırım tercihimi bu yönde yapacağım teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
110tllik uygun duruyor bende düşünebilirim bi deneyin bence zaten taatüt yok

Haziranda zam yapcak
Post automatically merged:

Arkadaşlar Şuan netspeed kullanıyorum, aldığım internet 75 mbps 6 upload ve maalesef 149 TL den 250 TL zam yaptılar. Ve bende zorunlu olarak internet sağlayıcımı değiştirme kararı aldım. şuan türknet düşünüyorum. önerebileceğiniz başka internet sağlayıcıları var mı? teşekkürler
100mbps vdsl2 paketi öneririm.
Yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyor.
Haziran için zam planı yok şimdilik.
E-devlet ile yasal güvenli hızlı onay verebilirsin fixnet geçerken.
www.fixnet.com.tr

Kardeşim haziranda zam geliyor herkes aynı şeyi demiş araştırmadan yazmayın şunu yalnış bilgi vermeyin

Haziranda zam yapcak

100mbps vdsl2 paketi öneririm.
Yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyor.
Haziran için zam planı yok şimdilik.
E-devlet ile yasal güvenli hızlı onay verebilirsin fixnet geçerken.
www.fixnet.com.tr
Fixnet çok fazla bağlantı kopma bağlantı problemi ve müşteri destek ekibinden geri dönüş alamazsın

Millenicom kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim, 3 ay oldu 100mbpslik paketim var ama 110/120 mbps alıyorum

Kardeşim haziranda zam geliyor herkes aynı şeyi demiş araştırmadan yazmayın şunu yalnış bilgi vermeyin

Fixnet çok fazla bağlantı kopma bağlantı problemi ve müşteri destek ekibinden geri dönüş alamazsın
Fixnet kopma sorunu yok? Datacenter işletiyorlar %99.99 uptime civarı tier4 seviyesinde. Ve müşteri hizmetleride cok hızlı.

Bende Netspeed kullanıyorum . Malum zamdan dolayı , comnet veya fixnete geçiş düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,423
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri