SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu muhalefet mehmet ali uykurun iyi partiden istifası hakkında ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum. İyi parti için 25000 üye getirmiş birisi fetö terör gibi sebeplerden istifa ediyor bunlarda yalan mı

"Cizre'de yaptığımız çalışmalarda benim kucağımda kardeşlerim şehit olmuştu. Benim rüyalarıma giriyor, sadece şunu söylüyor; Abi biz boşuna mı şehit olduk?" Bu sözler, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur'a ait. Uykur, sert sözlerle milletvekili adaylığından çekildi. Partisinden de istifa ettiğini açıkladı."
Tek o değilki. İP den ayrılan her kişi "FETÖ cüler yönetiyor İP yi" diye ayrılıyor. Bi onamı şaşardın.

MALUM 433 KİŞİ BENİ ENGELLESİN PLS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu muhalefet mehmet ali uykurun iyi partiden istifası hakkında ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum. İyi parti için 25000 üye getirmiş birisi fetö terör gibi sebeplerden istifa ediyor bunlarda yalan mı

"Cizre'de yaptığımız çalışmalarda benim kucağımda kardeşlerim şehit olmuştu. Benim rüyalarıma giriyor, sadece şunu söylüyor; Abi biz boşuna mı şehit olduk?" Bu sözler, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Ali Uykur'a ait. Uykur, sert sözlerle milletvekili adaylığından çekildi. Partisinden de istifa ettiğini açıkladı."
Dünden beri ağlıyon mu burda hadi köyüne

MALUM 433 KİŞİ BENİ ENGELLESİN PLS

Dünden beri ağlıyon mu burda hadi köyüne
cevap versene anca kaç böyle

Verseler de siz anlamıyorsunuz ciddiye almıyorlar kısaca.
ahhahaahahhaahhaha hep aynı cevaplar ne zaman biriyle tartışmaya girsem verdikleri cevap bu ANLATSAK DA DİĞER KULAĞINIZDAN ÇIKIYOR sonra da susuyolar anlat anlat

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,946
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri