Hangilerini bakıyorsun
bu tür ssdler elde kalıyor hazır sisteme koyup size kitlemeye çalışıyorlarArkadaşlar hazır sistemlerin nerdeyse baktığım hazır olan hepsinde su630 James Donkey vs SSD kullanılıyor fakat forumda kronik sorunlu deniyor ancak pclerin yorumlarındada hiçbir sorun yok
Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Ben de yenilendiğini okumuştum ama hangisinin hangisi olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Model numarası falan farklı mı mesela?Adata s630 revize modelleri tek teknobiyotikde var onda sorun yok
Teknobiyotikte Geil Zenith diye bir ssd gördüm geneldeAdata s630 revize modelleri tek teknobiyotikde var onda sorun yok
Ozaman hdd alsam nasıl olur çünkü diğer ssd ler ise aşırı pahalı oluyorYorumlar ya kutuyu açıp yazan kişilerin ya da maksimum 5 10 gün kullanan kişilerin değerlendirmelerini içeriyor çünkü. Kesinlikle bir ölçüt değil.
Sistem alırken kısılabilecek bir parça da değil SSD'ler.
Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Ben de yenilendiğini okumuştum ama hangisinin hangisi olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Model numarası falan farklı mı mesela?
SSD'ler çok hızlılar, HDD de alınabilir ama menülerde bekletir, gecikme sorunları vs.Teknobiyotikte Geil Zenith diye bir SSD gördüm genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ozaman HDD alsam nasıl olur çünkü diğer SSD ler ise aşırı pahalı oluyor
Adata s630 revize modelleri tek teknobiyotikde var onda sorun yok
Dostum açıkçası beklemek benim için sorun değil fazla fpse daha önemli ve fpsede zaten çok katkısı olmuyor hdd daha mantıklı geliyor bana o yüzdenSSD'ler çok hızlılar, HDD de alınabilir ama menülerde bekletir, gecikme sorunları vs.
Windows 10 sürüm 2004 ile aşırı disk kullanım sorunu büyük ölçüde çözüldü, o da ayrı konu.
Evet sistem toplayacağım fakat sorun şu bütçem biraz kısıtlı apu sistem almayı düşünüyorum birazda borçlarımız var aslında hani bütçe biraz daha üstüne çıkabilir ama çok ailemin üzerine yük olmak istemiyorumGTA 5 gibi bol grafikli hikayeli oyunlarda takılma sorunu yaşarsınız.
Sistem mi toplayacaksınız? İsterseniz öneride bulunabilirim.
Peki siz bütçeyi söyleyin, öneri yapayım.Evet sistem toplayacağım fakat sorun şu bütçem biraz kısıtlı APU sistem almayı düşünüyorum birazda borçlarımız var aslında hani bütçe biraz daha üstüne çıkabilir ama çok ailemin üzerine yük olmak istemiyorum