Kronik SSD Hakkında Bir Kaç Soru

uydu3

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
Arkadaşlar hazır sistemlerin nerdeyse baktığım hazır olan hepsinde su630 James Donkey vs ssd kullanılıyor fakat forumda kronik sorunlu deniyor ancak pclerin yorumlarındada hiçbir sorun yok

Hangilerini bakıyorsun
bu pcler ve daha bir çoğunda su630 var

Adata s630 revize modelleri tek teknobiyotikde var onda sorun yok

Arkadaşlar hazır sistemlerin nerdeyse baktığım hazır olan hepsinde su630 James Donkey vs SSD kullanılıyor fakat forumda kronik sorunlu deniyor ancak pclerin yorumlarındada hiçbir sorun yok
bu tür ssdler elde kalıyor hazır sisteme koyup size kitlemeye çalışıyorlar

Yorumlar ya kutuyu açıp yazan kişilerin ya da maksimum 5 10 gün kullanan kişilerin değerlendirmelerini içeriyor çünkü. Kesinlikle bir ölçüt değil.
Sistem alırken kısılabilecek bir parça da değil SSD'ler.

Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Ben de yenilendiğini okumuştum ama hangisinin hangisi olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Model numarası falan farklı mı mesela?

Teknobiyotikte Geil Zenith diye bir ssd gördüm genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlar ya kutuyu açıp yazan kişilerin ya da maksimum 5 10 gün kullanan kişilerin değerlendirmelerini içeriyor çünkü. Kesinlikle bir ölçüt değil.
Sistem alırken kısılabilecek bir parça da değil SSD'ler.

Bu bilgiyi nereden aldınız hocam? Ben de yenilendiğini okumuştum ama hangisinin hangisi olduğunu ayırt etmenin bir yolu var mı? Model numarası falan farklı mı mesela?
Ozaman hdd alsam nasıl olur çünkü diğer ssd ler ise aşırı pahalı oluyor

Teknobiyotikte Geil Zenith diye bir SSD gördüm genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman HDD alsam nasıl olur çünkü diğer SSD ler ise aşırı pahalı oluyor
SSD'ler çok hızlılar, HDD de alınabilir ama menülerde bekletir, gecikme sorunları vs.
Windows 10 sürüm 2004 ile aşırı disk kullanım sorunu büyük ölçüde çözüldü, o da ayrı konu.

Örneğin bu ssd sorunsuz mu yani
SSD'ler çok hızlılar, HDD de alınabilir ama menülerde bekletir, gecikme sorunları vs.
Windows 10 sürüm 2004 ile aşırı disk kullanım sorunu büyük ölçüde çözüldü, o da ayrı konu.
Dostum açıkçası beklemek benim için sorun değil fazla fpse daha önemli ve fpsede zaten çok katkısı olmuyor hdd daha mantıklı geliyor bana o yüzden

GTA 5 gibi bol grafikli hikayeli oyunlarda takılma sorunu yaşarsınız.

Sistem mi toplayacaksınız? İsterseniz öneride bulunabilirim.

GTA 5 gibi bol grafikli hikayeli oyunlarda takılma sorunu yaşarsınız.

Sistem mi toplayacaksınız? İsterseniz öneride bulunabilirim.
Evet sistem toplayacağım fakat sorun şu bütçem biraz kısıtlı apu sistem almayı düşünüyorum birazda borçlarımız var aslında hani bütçe biraz daha üstüne çıkabilir ama çok ailemin üzerine yük olmak istemiyorum

Evet sistem toplayacağım fakat sorun şu bütçem biraz kısıtlı APU sistem almayı düşünüyorum birazda borçlarımız var aslında hani bütçe biraz daha üstüne çıkabilir ama çok ailemin üzerine yük olmak istemiyorum
Peki siz bütçeyi söyleyin, öneri yapayım.
Tahminimce 2000-2500 lira civarı bütçeniz var, doğru mudur?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,230
Üyeler
189,227
Son üye
delavega
Geri