Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bakalım buradan ne çıkacak
image.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim orada bir plan var anlayın bunu ümit Özdağ da kk yi desteklerse şaşmayın
Gereken bu. Oğan da KK' yı desteklemeliydi zaten. Milliyetçiliği ayakları altına alan adamı değil. Bu saatten sonra oğanın sözleri yok hükmündedir. Kendisi Türk siyasi tarihinin kara lekesidir. Omurgasızlıkta çığır açmıştır. Klasik MHP' li. Devlet Bahçeliden bile daha buyuk bir omurgasızlık yaptı. Ülkücü kılığındaki koltuk sevdalılarından.

Siyasi intiharı olmuştur...

Bu günleri de çabuk unutmuş. Hem omurgasızlık yapmış hem de vefasızlık
1684776433860.png

Bakalım buradan ne çıkacak
image.png

Gereken bu. Oğan da KK' yı desteklemeliydi zaten. Milliyetçiliği ayakları altına alan adamı değil. Bu saatten sonra oğanın sözleri yok hükmündedir. Kendisi Türk siyasi tarihinin kara lekesidir. Omurgasızlıkta çığır açmıştır. Klasik MHP' li. Devlet Bahçeliden bile daha buyuk bir omurgasızlık yaptı. Ülkücü kılığındaki koltuk sevdalılarından.
Kardeşim bir plan var diyoruz bekleyin görün OĞAN Özdağ dan habersiz bişey yapmaz plana Muharrem İnce de dahil olabilir bakın görün

Kardeşim bir plan var diyoruz bekleyin görün OĞAN Özdağ dan habersiz bişey yapmaz plana Muharrem İnce de dahil olabilir bakın görün
Ne planı kardeşim? Sinan Oğan o kadar deneyimsiz ki AKP' ye güven olmayacağını bile bilmiyor. Bunu söylerken kendi inandı mı? Yemişim planınızı. Ülke kalmadıktan sonra plan yapsan ne olur. İlk turda bitmeliydi bu iş. Neyse siz plana sadık kalın oy vermemeye devam edin anneniz sokağa çıkamayınca yardıma yine biz geliriz.
1684776903500.png
image.png

Ne planı kardeşim? Sinan Oğan o kadar deneyimsiz ki AKP' ye güven olmayacağını bile bilmiyor. Bunu söylerken kendi inandı mı? Yemişim planınızı. Ülke kalmadıktan sonra plan yapsan ne olur. İlk turda bitmeliydi bu iş
Alıntıyı görüntüle
image.png
Plan benim değil kardeşim ülkenin geleceği için bir plan yapılır yapılırsa herkesin hayrina olur

Plan benim değil kardeşim ülkenin geleceği için bir plan yapılır yapılırsa herkesin hayrina olur
Yav aliyevin kankası Oğan. Aliyevin kankası RTE. Plan belli. Satıldınız. Ümit özdağ KK ile anlaşmış zaten bir habere göre. Oğan balonu patladı kısaca. Kandırıldın. Tek taraf değiştirmeyen milliyetçiler arasında Kemal ve Özdağ kaldı sadece.
FwVC5hEXoAAolr3.png

Sinan Oğan, mehmet ali çelebinin daha gelişmiş versiyonu. İkisi de dönek. Birisi vekil diğeri CB Adayı. Ortak yönleri ikisi de omurgasız.

Yav aliyevin kankası Oğan. Aliyevin kankası RTE. Plan belli. Satıldınız. Ümit özdağ KK ile anlaşmış zaten bir habere göre. Oğan balonu patladı kısaca. Kandırıldın. Tek taraf değiştirmeyen milliyetçiler arasında Kemal ve Özdağ kaldı sadece.
FwVC5hEXoAAolr3.png
Bekleyip görün sadece

Gençler şunu da bilin Ümit Özdağ in haberi olmadan OĞAN destek vermez onların bir planı var plana sadık kalıyoruz diye açıklama yaptılar plan nedir bir düşünün Ümit Özdağ çok akıllı bir Milliyetci Ogan a o talimat verdi bakın görün bir yerden çıkacak bu
Oğan düşündüğümüz gibi bir değilmiş işte, kabullenmek gerek bunu. Hala savunmaya çalışıyorsun ama yok, ortada bir plan falan yok. Oğan kötü adam olacak, Özdağ iyi adam olacak, bu şekilde oylar KK'ya gidecek falan mı plan? Erdoğan zaten kazanır, o sırada devletin içinde olup mücadeleye oradan devam edelim mi plan?

Karşınızda dünki parti yok; ülkeyi 20 yıldır yöneten deneyimli ve nerede, ne zaman, nasıl konuşmasını çok iyi bilen, halkını ve onun zaaflarını çok iyi tanıyan bir parti var. S.Oğan tipik bir siyasetçi olduğunu kanıtladı.

Oğan ne ara sizin yeni Reis'iniz oldu?

Oğan düşündüğümüz gibi bir değilmiş işte, kabullenmek gerek bunu. Hala savunmaya çalışıyorsun ama yok, ortada bir plan falan yok. Oğan kötü adam olacak, Özdağ iyi adam olacak, bu şekilde oylar KK'ya gidecek falan mı plan? Erdoğan zaten kazanır, o sırada devletin içinde olup mücadeleye oradan devam edelim mi plan?

Karşınızda dünki parti yok; ülkeyi 20 yıldır yöneten deneyimli ve nerede, ne zaman, nasıl konuşmasını çok iyi bilen, halkını ve onun zaaflarını çok iyi tanıyan bir parti var. S.Oğan tipik bir siyasetçi olduğunu kanıtladı.

Oğan ne ara sizin yeni Reis'iniz oldu?
Millet Sinan a oy vermedi o oylar zafer partisinin ve memleket partisinin di zafer partisinin oyu 2.5 filan Erdoğan da dünkü çocuk konuşmasıni bildiği falanda yok

Bekleyip göreceğim tek şey senin benim anamın kız kardeşinin sokağa çıkamayacak oluşu olduğunda çok pişman olacaksın. Keşke bozkurt kemale oy verseydim diyeceksin. Ben dedemden razıyım. Gözlerinden belli oluyor çalıştığı.
,Alıntıyı görüntüle
Kemal milliyetci değil

Bekleyip göreceğim tek şey senin benim anamın kız kardeşinin sokağa çıkamayacak oluşu olduğunda çok pişman olacaksın. Keşke bozkurt kemale oy verseydim diyeceksin. Ben dedemden razıyım. Gözlerinden belli oluyor çalıştığı.
,Alıntıyı görüntüle
Milliyetçi aponun heykelini dikeceğiz diyen kişiye özgürlük sloganı atmaz değil mı kardeşim Sinan Ogan milliyetçi değilse Kemal de değil o zaman ikisi de aynı senin dediğine göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,193
Üyeler
197,394
Son üye
Mücahit Sarıer
Geri