Neler Yeni

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

Sinan Oğan --->

• Mantıklı Olanı Yaptı

• Omurgasızlık

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,964
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu forumun yönetiminde o kadar değişik insanlar var ki RTE yazınca küfür diye ceza puanı verdiler :D. O yüzden RTE kazanacak diye övgü mesajları yazamayacağım :D.
IMG_20230522_194652.jpg

Mesajını düzenleyince önceki yazdıklarını göremediğimizi mi sanıyordun? İnsanlara yanlış bilgi verip iftira atmak bu kadar kolay mı?

melidoas6

80+ Silver
Bu ülkeyi yönetebilecek neden zeki, eğitimli doğru düzgün bir tane aday yok?

3.George

80+ Bronze
Erdoğan seçimi küçük bir yüzdelikle kaybetti ben ikinci tura kalırsa kimseyi destelememek gerektiğini düşünüyordum benim gibi düşünen yüzlerce insan var. Erdoğan yada Kılıçdaroğlu kazansın isteseydik ilk turda birine atardık zaten. Çoğu seçmeni sandığa gitmeyecektir. Kk nında o farkı kapatması normal şartlarda mümkün değil bu yüzden seçimin bittiğini düşünüyorum. İkinci olarak bu adam kimi desteklese tepki alıcaktı ben tarafsız kalmasından yanaydım belki iç işleri bakanlığı için desteklemiştir perde arkasını bilemeyiz. 5 yıl sonra MHP nin başına geçebilir yada sağcı kesimden yararlanarak cb olabilir.
Yurt dışında seçimlere büyük bir ilgi var. Eğer seçime girmeyen 8 milyon kişinin yarısı girerse çokta zor değil ama aynen senin dediğin giib bakınca şu an ya doların ya da başka bir şeyin aniden kötüleşmesi lazım. Mesela seçim doların 1 günde 2-3 lira artıp azaldığı zaman diliminde olsaydı RTE şu anki oyundan çok çok çok daha azını alırdı. RTE bu kötü politakalarından sonra bir kaç icraat daha yaparak halkın gözünü boyadı. Depremi de kendi lehine çevirdi. Medya tarafından depremde hükümet çok iyi yol izlemiş algısı yarattı. İnsanlarımız da sorgulamadığı için CHP'nin adı HDP ile Kılıçdaroğlu'nun adı da PKK ile kaldı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

melidoas6

80+ Silver
Yurt dışında seçimlere büyük bir ilgi var. Eğer seçime girmeyen 8 milyon kişinin yarısı girerse çokta zor değil ama aynen senin dediğin giib bakınca şu an ya doların ya da başka bir şeyin aniden kötüleşmesi lazım. Mesela seçim doların 1 günde 2-3 lira artıp azaldığı zaman diliminde olsaydı RTE şu anki oyundan çok çok çok daha azını alırdı. RTE bu kötü politakalarından sonra bir kaç icraat daha yaparak halkın gözünü boyadı. Depremi de kendi lehine çevirdi. Medya tarafından depremde hükümet çok iyi yol izlemiş algısı yarattı. İnsanlarımız da sorgulamadığı için CHP'nin adı HDP ile Kılıçdaroğlu'nun adı da PKK ile kaldı.
Haklısın ben yurt dışında oy kullanmasına karşıyım. Burada bir ton mültecisi oy veriyor. Ntv muhabiri soruyor soylu canım benim diyip geçiştiriyor. Ben ailem anlatıyorum ama beni dinlemiyorlar. Kılıçdaroğlu sağcı seçmeni çekebilmeli... Neyse konuşacak çok şey var fakat anlayacak dinleyecek yok. Bu halka her şey müstehaktır...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gençler şunu da bilin Ümit Özdağ in haberi olmadan OĞAN destek vermez onların bir planı var plana sadık kalıyoruz diye açıklama yaptılar plan nedir bir düşünün Ümit Özdağ çok akıllı bir Milliyetci Ogan a o talimat verdi bakın görün bir yerden çıkacak bu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gençler şunu da bilin Ümit Özdağ in haberi olmadan OĞAN destek vermez onların bir planı var plana sadık kalıyoruz diye açıklama yaptılar plan nedir bir düşünün Ümit Özdağ çok akıllı bir Milliyetci Ogan a o talimat verdi bakın görün bir yerden çıkacak bu
Buradan sonra Erdoğanı dize getirse Oğanın yüzüne bakmam. Şartlar ne olursa olsun oturmaması gereken bir masaya oturdu. Çakma milliyetçi

Top Bottom